0 procent ongevalsrisico, bestaat dat?

Bij BRUSECO vinden we van wel. 

Doe mee met onze Masterclass Risico Awareness en voorkom toekomstige ongelukken.

 

Het aantal verkeersdoden neemt schrikbarend toe en het aantal ongevallen stijgt. Daardoor ontstaat veel financiële schade voor bedrijven en overheid. Meer asfalt is niet de oplossing. Wel het voorkomen van ongevallen. Statistisch gezien is de mens als bestuurder verantwoordelijk voor 95% van de ongevallen. Dat zijn nog eens cijfers, waaraan wij onze missie hebben verbonden: het terugbrengen van dit aandeel. Dat doen wij bij BRUSECO met wetenschappelijk onderbouwde trainingen, die daadwerkelijk leiden tot het afnemen van jouw persoonlijk ongevalsrisico. Daarvoor heeft BRUSECO een unieke training geschreven: de masterclass risico awareness. Want als je weet welke elementen een bedreiging voor jouw eigen veiligheid vormen kun je hier beter rekening mee houden.

 

Herziening van de rijtraining: bewustzijn van risico’s 

Voor iedere werkgever met veel buitendienstmedewerkers is deze training interessant. Ook voor iedere chauffeur, zoals directiechauffeur, taxichauffeur, touringcarchauffeur en vrachtwagenchauffeur. Deze training is voor iedere bestuurder van grote waarde.

 

Lees hier verder en doe mee met het unieke programma, waarbij we ook in jouw hoofd gaan kijken; hoe jij denkt en handelt als chauffeur. Op basis van die uitslag gaan we je trainen en de puntjes op de i zetten.

 

 

Je wordt letterlijk een topchauffeur, waarbij je schadekans terugloopt naar vrijwel 0%. Dit zal ook door de verzekeraar worden opgemerkt, want die gaat jou of jouw werkgever een flinke korting geven.

 

Chauffeur Risico Profiel inclusief!

BRUSECO is gespecialiseerd in het trainen van chauffeurs die beroepsmatig vaak op de weg zetten. Daarom hebben wij nu voor jou het Chauffeur Risico Profiel beschikbaar in deze training.

Dit is een beproefde vragenlijst, waarmee we helder in beeld kunnen brengen waar en wanneer jij het risico loopt op een ongeval. Dat brengen we in kaart. De uitslag van dit Chauffeur Risico Profiel wordt gebruikt voor de rijtraining op dag 2. Zo kun jij helder in kaart brengen waar jouw sterke punten liggen en aan welke onderdelen van jouw verkeersdeelneming nog gewerkt kan worden. De training RISICO AWARENESS bij BRUSECO wordt daardoor optimaal en speciaal op jou afgestemd. Op deze wijze brengen we samen jouw schaderisico terug tot 0%.

 

Durf jij de uitdaging aan te gaan op woensdag 20 november? Meld je aan!

 

Op woensdag 20 november kan jij tot de eerste chauffeurs van Nederland behoren die dit unieke programma volgen. Uiteraard ontvang je na afloop een CERTIFICAAT van BRUSECO.

Wil je meer informatie ontvangen of jezelf aanmelden en deze uitdaging aangaan? BRUSECO – Informatie en inschrijving Risico Awareness, 1119

 

 

Voor directiechauffeurs

Ben je gecertificeerd directiechauffeur? Dan heeft BRUSECO een doelgerichte training ontwikkeld die jou gaat helpen om ongevallen te voorkomen.

Deze training is ook officieel goedgekeurd als -applicatiedag- voor DEKRA en het CCV D. (als rijdag en Masterclass).

Vragen over het verlengen van jouw DEKRA of CCV D certificaat kun je ook telefonisch stellen via 088-27873 00.