18 februari – Levensreddend handelen voor de chauffeur

inclusief een door de NIKTA erkend certificaat en pasje op naam.

 

We hebben er veel ervaring mee bij BRUSECO: reanimeren in de praktijk. We lezen het ook dagelijks in de krant. Wat doet u als uw partner of collega een hartaanval krijgt of neer valt? Weet u dan wat u moet doen Of heeft u al langer de stille wens om zelf ook te leren hoe en wanneer u kunt reanimeren? Op welke wijze u het verschil kunt maken?

 

Een groot deel van de BRUSECO instructeurs is ook werkzaam als hulpverlener. En regelmatig zijn deze trainers actief betrokken bij het levensreddend handelen. Dit zijn ervaringsdeskundigen. En omdat het de missie van BRUSECO is om meerwaarde te bieden, is Levensreddend handelen een nieuw vast onderdeel van ons trainingsaanbod.

 

De Masterclass “Levensreddend Handelen” wordt, in combinatie met de training “Auto te Water”,  door DEKRA erkend als officiële herhalingsdag om uw DEKRA D1 en DEKRA D2 certificaat geldig te houden. Daarnaast zijn deze masterclasses een verplicht onderdeel voor uw D2 en VeiligheidsChauffeur D3 certificaat.

  • Stap 1: AED / Reanimatie Training (1 dagdeel)
  • Stap 2: Auto te Water training (1 dagdeel).

 

Als u de AED Reanimatie training (1 dagdeel) heeft gevolgd ontvangt u een officieel certificaat en persoonlijk pasje. Dan mag u ook, als burgerhulpverlener officieel reanimeren (baby, kind en volwassene). Directiechauffeurs ontvangen naast het officiële certificaat en pasje ook het certificaat Levensreddend handelen voor directiechauffeurs op niveau D1, D2, D3 van BRUSECO.

 

U hoeft niet beide trainingen te volgen. Bent u DEKRA gecertificeerd directiechauffeur en wilt u uw DEKRA certificaat geldig houden? Dan dient u wel beide trainingen te volgen. (De volgorde is niet belangrijk). Bent u alleen in het bezit van een CCV-D certificaat? Dan is deze masterclass toch een waardevolle aanvulling op uw CCV-D certificaat, alhoewel deze niet door het CCV wordt erkend als officiële herhalingsdag. BRUSECO is hierover wel in overleg met het CCV. U bent echter van harte welkom om via BRUSECO het certificaat AED Reanimatie te behalen, ook als u niet bij BRUSECO de opleiding heeft gevolgd. Uw opdrachtgever zal dit zeer waarderen!

 

In deze video krijgt u een indruk van de inhoud van de Masterclass Levensreddend Handelen van BRUSECO.

 

De Masterclasses Levensreddend handelen en Auto te water zijn met nadruk bedoeld voor iederéén die klaar staat om de medemens te helpen. Dit betekent dat u ook uw partner kunt laten deelnemen. BRUSECO biedt hiervoor een speciale familiekorting.

 

 

 

Vraag HIER meer informatie op over de herhalingsdagen bij BRUSECO en kijk naar de mogelijkheden om uw vaardigheden verder te professionaliseren.