1e Kennisdag Schadepreventie wagenpark Brandweer

Een interessant kennisdag voor alle Veiligheidsregio’s.

Doelgroep: Brandweer.

 

 

Op dinsdag 15 september vindt de 1ste Kennisdag Schadepreventie Wagenpark plaats. Deze eerste vakdag wordt georganiseerd voor de medewerkers van de afdeling schadeafwikkeling, afdeling vakbekwaamheid (die belast zijn met rijopleidingen) en rijinstructeurs die in dienst zijn bij de Veiligheidsregio’s. Op aangeven van de landelijke projectgroep “Risicomanagement & Verzekeringen” van de Brandweer is, mede op initiatief van de Brandweerrijschool, een interessant dagprogramma ontwikkeld. Hierbij kunnen alle ervaren rijopleiders van de Brandweer input leveren. Dat is uniek initiatief in Nederland!

 

Het doel van deze dag is om tot een gezamenlijke uitwisseling van cijfers en ervaringen te komen, om zo eventuele aandachtspunten voor deze doelgroep in kaart te brengen. Hoe meer ervaring we kunnen inbrengen, hoe beter het beeld.

 

De Brandweerrijschool biedt alle OGS+ rijinstructeurs, die actief rijonderricht geven aan brandweerchauffeurs van de Veiligheidsregio´s (vakbekwaam blijven) de mogelijkheid om hun ervaring te delen of suggesties vooraf in te brengen.

Behoor jij tot deze doelgroep? Dan willen we jou uitnodigen om input te leveren voor aan deze vakdag. Deel jouw ervaring en wij nemen dit graag mee in de presentatie aan de medewerkers van de Veiligheidsregio’s. Jouw input wordt dan meegenomen in de voorlichting aan de Veiligheidsregio’s.

 

 

Expert Panel

We nodigen enkele specialistische rij-opleiders uit om zitting te nemen in het Expert Panel. Dit panel deelt ervaring met de aanwezigen over het opleiden van brandweerchauffeurs aan de aanwezigen. We bieden graag het podium aan diverse ervaren opleiders.

Ben jij rijopleider en wil je deelnemen aan deze Kennisdag voor alle Veiligheidsregio’s of actief een bijdrage aan deze dag leveren? Wij informeren je graag!

 

Voor deelname aan het panel gelden aanvullende voorwaarden, omdat we uiteraard maar een beperkt aantal plekken hebben.

  1. Het panellid is een opleider, die voor meerdere Veiligheidsregio’s rijopleidingen verzorgt, in het rijden met optische- & geluidssignalen (Licht en zwaar),
  2. De opleider heeft minimaal twee eigen rijdocenten met OGS+ bevoegdheidspas in dienst,
  3. De opleider verzorgt Vakbekwaam blijven – programma’s voor zowel B- als C- chauffeurs van de Brandweer,
  4. De rijopleider heeft ruime ervaring met het geven van rijinstructie met Watertankwagens en Redvoertuigen en kan dit aantonen door middel van referenties.

 

Heb jij als opleider interesse om input te leveren om zo met elkaar dit vakgebied verder te ontwikkelen?
Stuur een mail naar symposium@brandweerrijschool.nl. Of bel met 088-27873 00.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw input!

 

Nadere informatie over het symposium

Datum: ivm het COVID-19 virus wordt de datum verschoven naar het einde van dit jaar.

Locatie: Provinciehuis Utrecht

 

Partners van dit congres zijn:

 

Raetsheren Makelaar in Assurantiën,

Nysingh Advocaten

BRUSECO Hulpdiensten

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 30 augustus – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 14 en 28 september – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 september – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]
  • 21 november – Masterclass Risico Awareness -   Het aantal verkeersslachtoffers stijgt jaarlijks fors. Dat is een schrikbarende ontwikkeling en tegen alle verwachtingen in. Daarom heeft BRUSECO een unieke Masterclass ontwikkeld voor bestuurders van motorrijtuigen. We gaan daarin terug naar de basis: het vergroten van je risicobewustzijn. En dat doen we heel effectief en op een unieke wijze. Neem deel aan deze […]