29 januari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (WRM 54)

Volvo Intellisafe

De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook als chauffeur, moet je hier allemaal mee om kunnen gaan. Wat doen dergelijke programma´s eigenlijk? Wat is het effect op het comfort en veiligheid van de inzittenden?

 

Met de Masterclass Autotechniek en Veiligheid van BRUSECO word je bijgepraat over de laatste technische ontwikkelingen en leer je optimaal gebruik te maken van de verschillende actieve en passieve veiligheidssystemen. Directiechauffeurs rijden vaak in voertuigen die voorzien zijn van de laatste systemen. Dan is het fijn om te zien wanneer je hier gebruik van kunt maken en wanneer niet. Als rijinstructeurs krijg je door deze masterclass meer inzicht wat deze systemen voor jouw rijschool en leerling kunnen betekenen. Ook bij de aanschaf van een nieuwe lesauto kun je straks beter bepalen welke systemen van meerwaarde kunnen zijn voor jouw leerlingen.

De masterclass wordt gegeven door een ervaren BRUSECO trainer en duurt een hele dag (8 uur).

 

Ben je directiechauffeur? Dan geldt deze masterclass ook voor de verlenging van het DEKRA en/of CCV-D certificaat.

Ben je rij-instructeur? Dan geldt deze masterclass ook voor de verlenging van je WRM bevoegdheid (WRM 54).

 

Je volgt de masterclass Autotechniek en Veiligheid al voor € 195,- ! De kosten van de masterclass zijn inclusief koffie, thee, lunch en registratiekosten IBKI, CCV of DEKRA.

 

Alle trainingen van BRUSECO PRO worden gegeven in ons trainingsinstituut langs de A2, Utrecht Amsterdam (Lage Weide in Utrecht). Tijdens onze trainingen kijk je uit over de A2, wat een leuke dimensie geeft aan onze trainingen.

 

Schrijf je vandaag nog in door je gegevens achter te laten op het formulier op onze website. Schrijf in het veld ´opmerkingen´ bijscholing WRM 54´. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. We kijken uit naar je komst!

 

Ben je rijinstructeur en wil je meer applicatiedagen bij BRUSECO volgen? Profiteer van ons kortingspakket WRM applicatiedagen theorie! Neem contact met ons op voor meer informatie: info@bruseco.nl