Masterclass Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur: óók voor CCV-D1 kandidaten!

masterclass-iecNa de intensieve rijopleiding bij BRUSECO weet u op uitstekende wijze uw rijstijl te beheersen. U bent optimaal getraind in bochtentechnieken, weet hoe u moet uitwijken en bovenal: u rijdt op een veilige, vlotte maar comfortabele wijze uw VIP van A naar B.
Hoogwaardige personenvervoerders zijn dol op uw kwaliteiten. Naast uw CCV-D certificaat ontvangt u tevens vrijstelling voor de CCV-T opleiding en kunt u dus uw chauffeurskaart aanvragen. Zo kunt u uw vaardigheden trainen en verder ontwikkelen in diverse voertuigen en bij diverse gasten.
Komt u direct bij een lid Raad van Bestuur in het voertuig, dan worden nog een aantal bijzondere kwaliteiten van u gevraagd. U treedt namelijk het domein in van de Executive, waar privégesprekken worden gevoerd en waar u in eerste instantie als ´indringer´ wordt gezien. De wereld om de VIP wordt altijd zorgvuldig afgeschermd. En dat maakt tegelijkertijd het vak zo uniek: u treedt als directiechauffeur dit domein binnen. En de vraag is dan: hoe doe ik dit op een excellente wijze?

Tijdens de Masterclass Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur, gaat Paul Brussaard dieper in op die relatie die u heeft met uw (toekomstige) VIP. U krijgt concreet gereedschap aangereikt, waardoor u doelgericht en professioneel uw VIP tegemoet kunt treden. U wordt u bewust van uw eigen kwaliteiten en leert uw sterke punten verder te ontwikkelen en uw zwakke punten te versterken.

Deze oorspronkelijke module uit de DEKRA Vakopleiding wordt nu door BRUSECO opengesteld voor CCV-D1 kandidaten. Dit betekent concreet dat kandidaten voor de opleiding CCV-D1 ook meedoen met deze unieke Masterclass, gegeven door Paul Brussaard BBA (Master NLP en oprichter en eigenaar van BRUSECO).

“Op deze wijze vormt de CCV-D1 opleiding een meer solide basis voor de arbeidsmarkt. Deze voorsprong hebben de DEKRA kandidaten al enige tijd. Door de module ook aan te bieden aan de CCV-D kandidaten, neemt de kwaliteit van de kandidaten verder toe”, aldus Paul Brussaard. “ Hierdoor wordt BRUSECO nog meer als merk neergezet, door onderscheid in kwaliteit op hoogwaardig niveau te garanderen. Hierbij vormt het CCV-D1 duidelijk een goede basis. Het DEKRA certificaat ontwikkelt zich steeds meer als certificaat voor de topselectie (Eredivisie), waar specialisaties van de directiechauffeurs een nog grotere rol gaan spelen (security, PA en Butler).

Zo is de directiechauffeur van BRUSECO klaar voor de toekomst.