600ste kandidaat door DEKRA gecertificeerd!

Het is feest! DEKRA heeft onlangs de 600ste BRUSECO opgeleide directiechauffeur gecertificeerd als International Executive Chauffeur!

Al in 2009 werden in Duitsland de eerste BRUSECO opgeleide directiechauffeurs door DEKRA gecertificeerd. De certificering van het vak directiechauffeur is, in samenwerking met DEKRA, ontwikkeld totdat het aan de strenge Duitse eisen voldeed. Dit heeft geleid tot een hoogwaardig en onafhankelijk examen, dat door deskundige examinatoren wordt afgenomen. Sinds 2012 wordt de opleiding door BRUSECO ook in Nederland aangeboden. Nu het CCV in 2020 stopt met het afnemen van het examen directiechauffeur (zowel de praktijk als ook de theorie), is dit het perfecte alternatief voor directiechauffeurs die echt onderscheid willen maken.

 

Steven Attersol is de 600ste kandidaat die het DEKRA certificaat heeft behaald.

Steve: “Als professioneel gids en chauffeur, kan ik me echt onderscheiden op kwaliteit in mijn services. Na een lange tijd commercieel actief te zijn geweest in de mode en sieradenbranche heb ik jaren geleden besloten het roer om te gooien en gids te worden. Ik krijg veel aanvragen voor privé tours, niet alleen in Amsterdam, maar ook naar andere steden en leuke plekjes in Nederland. Inmiddels ben ik in het bezit van een prachtige Bentley Arnage waarmee ik privé-tours en chauffeursdiensten aanbiedt. Mijn gasten stellen hoge eisen aan mijn beroepshouding, rijstijl en wegenkennis. Daarom heb ik naast het CCV-D certificaat ook mijn DEKRA D1 certificaat behaald. Dat ik de 600ste kandidaat ben is een leuke verrassing! De DEKRA opleiding heeft me veel gebracht, waardoor ik dagelijks de vruchten pluk van deze opleiding. Ook de applicatiedagen zijn verrijkend voor mij. Zo houd ik niet alleen in mijn vaardigheden, maar ook in mijn kennis op peil, als gecertificeerd directiechauffeur!”

 

Paul Brussaard, oprichter van BRUSECO en directeur van BRUSECO GmbH, heeft Steve van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.

Wilt u meer informatie over de DEKRA gecertificeerde vakopleiding voor directiechauffeurs?  Hier leest u meer informatie over de opleiding International Executive Chauffeur.

Vraag hier een informatiepakket aan of bel met 088-2787300 voor een persoonlijk gesprek.

 

Wist u dat het certificaat DEKRA D1 ook in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk de nieuwe standaard is voor het vak directiechauffeur? Dit is door BRUSECO gerealiseerd in de afgelopen 8 jaren. Zo zijn alle directiechauffeurs van Executive Lane in Luxemburg door BRUSECO opgeleid en door DEKRA gecertificeerd.

“BRUSECO is altijd voorvechter geweest voor een waardevast certificaat, waarbij in de toetsing van de vaardigheden ook de beroepshouding centraal staat, naast het autorijden op hoog niveau. Dat is met de DEKRA vakopleiding directiechauffeur uitstekend gelukt. Dit is geheel ontwikkeld naar internationaal voorbeeld. Nederland is na Duitsland het tweede land waar wij dit certificaat hebben geïntroduceerd. Wij hopen dat het DEKRA certificaat ook in Nederland steeds meer gewaardeerd zal worden”, aldus Paul Brussaard.