Academie voor hulpverleners

“Achter iedere professional staat een team professionals”

Voor medewerkers en leidinggevenden binnen de veiligheidsregio’s en andere hulpdiensten en overheid, bieden wij vanaf 2020, een veilige en didactisch verantwoorde leeromgeving | Waarheidsgetrouwe trainingen | Focus op hoge kwaliteit van de hulpdiensten | Waar de mens centraal staat. Dé samenwerkingspartner in opleiden voor de hulpdiensten in Nederland, waarbij innovatie de hulpverlener ontmoet.

 

Met meer dan 15 jaar praktische ervaring is de Academie voor Hulpverleners als exclusieve partner de kennisbank voor een groot aantal Veiligheidsregio’s, waarbij professioneel functioneren van alle medewerkers binnen de organisatie en haar hulpverlening centraal staat.

 

De Academie voor Hulpdiensten biedt o.a. trainingen aan op het terrein van leiderschapsontwikkeling, crisismanagement, incidentmanagement, reanimatie/AED, rijvaardigheid voor alle chauffeurs optische & geluidssignalen, rijdocenten OGS+, instructeursvaardigheden, communicatieve vaardigheden, zoals effectief presenteren, vergadertechnieken, coachingsvaardigheden en leerwerkplekbegeleider.

De Academie voor Hulpdiensten is o.a. eigenaar van de Brandweerrijschool, de Ambulancerijschool en BRUSECO Hulpdiensten B.V.