Bedankt voor uw interesse! Nu de volgende stap…

Bedankt voor uw interesse in de opleiding van BRUSECO! U ontvangt binnen een werkdag meer informatie over onze opleidingen.

 

Indien u informatie heeft gevraagd over onze Vakopleiding Directiechauffeur:

Heeft u de video’s al bekeken die op onze site staan? Die geven ook alvast veel informatie over de BRUSECO Monitor en de DEKRA D1 vakopleiding voor directiechauffeurs. Die video’s staan helemaal onderaan deze pagina! Daarin ziet u o.a. het TV optreden van BRUSECO. Dat geeft u een perfecte inkijk in onze werkwijze.

Vergeet u zich niet om u aan te melden voor onze Informatiebijeenkomst Vakopleiding Directiechauffeur!

 

BRUSECO organiseert iedere twee weken speciaal voor u de Informatiebijeenkomst, dus wees zeer hartelijk welkom!

De koffie en thee staan voor u klaar.

 

De informatiebijeenkomst is leuk en interessant. U bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken met het Team BRUSECO. U krijgt hierdoor ook nog eens 50% korting op de BRUSECO Monitor, mocht u deze gaan doen! Dus dat is snel verdiend! Meld je wel op tijd aan, want vol = vol.

 

Paul Brussaard, onze directeur (en oprichter) geeft informatie over het vak, carrière-mogelijkheden, salarissen en de toekomstige ontwikkelingen. Paul Brussaard  vertelt in twee uur voor wie u als directiechauffeur aan de slag gaat. Hij gaat in op de motieven van uw toekomstige opdrachtgever/werkgever om over een directiechauffeur te willen beschikken. Hij laat u zien dat de aanpak van BRUSECO uniek is in Nederland. Dat licht hij persoonlijk toe. Daarnaast krijgt u informatie over uw werkzaamheden als directiechauffeur, de werkgelegenheid en de verdiensten. Het is dus zeer de moeite waard om langs te komen in Maarssen (bij Utrecht). In twee uur bent u helemaal up-to-date op de hoogte van het vak directiechauffeur, de opleiding en de carrièr kansen (en verdiensten).

Neem gerust contact met ons op via mail (info@bruseco.nl om u aan te melden voor de informatiebijeenkomst) of telefonisch via

088-278 73 00.

Heeft u onze Facebookpagina ook geliked?

Daar staan ook interessante berichten op voor u!

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze vele acties, opleidingen en trainingen? Like dan hier onze BRUSECO Facebookpagina: https://www.facebook.com/vakopleiding/ !