Ben ik geschikt voor OGS+ ?

Ben ik geschikt als OGS+ Rijinstructeur voor onze hulpdiensten?

 

Bij BRUSECO kunnen we ons goed voorstellen dat u eerst meer zekerheid wilt hebben over uw eigen rij- en instructeurskwaliteiten, voordat u dit traject instapt om u te specialiseren als Rijinstructeur Optische & Geluidssignalen. Er is veel werk aan de winkel, maar aan de instructeurs worden hoge eisen gesteld. Daarom heeft BRUSECO deze OGS+ Monitor ontwikkeld. Deze Monitor is niet verplicht.

 

Duur en inhoud

De OGS+ Monitor voor rijinstructeurs duurt twee uur. Hierbij wordt een gesprek gevoerd, een vragenlijst ingevuld en u gaat de weg op met een voorrangsvoertuig. Tijdens deze monitor rijdt u ook met Optische & Geluidssignalen onder begeleiding van een OGS+ instructeur van BRUSECO. Via een persoonlijke rijstijlanalyse wordt het niveau van uw rijvaardigheid in kaart gebracht.

 

Tijdens de gehele monitor wordt uw kennis, persoonlijke presentatie en didactische vaardigheden geobserveerd. Past uw voorkomen en presentatie bij de cultuur van de brandweer, ambulance en andere hulpdiensten?

Bent u zich bewust van uw leercurve? We geven u tips en adviezen en maken u bewust bekwaam. We kijken naar uw opnamevermogen, risicobewustzijn en analyseren uw rij- en instructeurservaring.

 

Deze twee vormen het advies van de Monitor. De uitkomst wordt met u besproken. U krijgt vervolgens een persoonlijk advies:

 

  1. U bent geschikt om de opleiding te starten. We geven u aan wat u als basis nodig heeft. We gaan uw fundament van vaardigheden verder verstevigen en verbreden. Na de opleiding neemt BRUSECO uw profiel graag mee in de opleidersbank, mocht u dit op prijs stellen,
  2. U bent, onder voorwaarden, geschikt om de opleiding te starten. Er is nog werk aan de winkel, maar daarin voorziet ons opleidingsadvies. We geven aan waar dit nog nodig is en wat dit betekent voor uw opleidingstraject. Nadat u de opleiding heeft gedaan, zal BRUSECO met u bespreken of zij u wilt opnemen in de opleiderbank (indien u dit op prijs stelt).
  3. We concluderen dat het beter is om niet verder te gaan en onderbouwen deze constatering met respect voor u als mens. We zullen u dan verzoeken niet verder te gaan.

 

Locatie

De Monitor vindt plaats om 16.00 uur -18.00 uur. De startlocatie is omgeving Utrecht of het kantoor van BRUSECO. Dit is afhankelijk waar het voertuig zich bevindt. De instructeur zal daarna het advies voor u uitwerken en via de mail het rapport met u delen.

 

 Op dit moment kunt u de BRUSECO Monitor OGS+ op woensdag 8 mei volgen. 

 

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in de BRUSECO Monitor? Dan ontvangen we graag uw CV met uw werkervaring en achtergrondinformatie. U kunt dit inscannen en mail aan info@bruseco.nl t.a.v. Peter van Nuland.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met BRUSECO via 088-278 7301 (u wordt direct verbonden met onze specialist)..