Bijscholen levert meer werk op

Ben jij zzp´er en ben je door corona je inkomsten kwijt? Of zoek je als zzp´er naar een mogelijkheid je inkomen verder aan te vullen? Volg dan de opleiding voor Bevoegd Verkeersregelaar via Brussaard. Brussaard TrafficGuard coördineert de verkeersstromen en de ontvangst van bezoekers van de test- en vaccinatielocaties in het Gooi. Daarnaast hebben zij (zodra dit weer mogelijk is) regelmatig leuke projecten in het weekend, zoals marathons, triatlons en andere bijzondere evenementen.

 

Er is de komende maanden behoefte aan goede verkeersregelaars die weten wat service is, pro-actief zijn en klantgericht. Ben jij niet rokend, in bezit van eigen auto en wil jij er helemaal voor gaan? Dan kun je na het volgen van de opleiding misschien direct aan de slag! Voldoe jij aan de voorwaarden om bij Brussaard op afroep te komen werken? Kijk dan bij hun vacature verkeersregelaar op de website van chauffeur.nl.

 

En het mooie is: als je via Brussaard gaat werken dan wordt de opleiding Landelijk Bevoegd Verkeersregelaar voor de helft betaald door Brussaard TrafficGuard!

 

Heb je interesse deel te nemen? Stuur dan een mail naar info@bruseco.nl. Je kunt erop rekenen dat dit werk afwisselend is en vooral nodig is tijdens weekenden en vakanties. Zo kun je jouw werkbare uren per maand verhogen! Meer informatie over de activiteiten van Brussaard vind je hier: www.trafficguard.nl