22 december: bijscholingsdag voor rijinstructeurs: omgaan met voorrangsvoertuigen (WRM 59)

 

Leer het beste uit jezelf te halen als het gaat om de benadering van voorrangsvoertuigen. We geven je deze dag een inkijkje in het hoofd van een chauffeur van de brandweer, zodat je begrijpt hoe je voortaan op de juiste wijze kunt reageren als er een voertuig met sirene en zwaailicht achter je opduikt. BRUSECO verzorgt jaarlijks honderden rijtrainingen voor chauffeurs van hulpdiensten zoals brandweer en ambulance. Die kennis en ervaring brengen we graag over tijdens deze interessante applicatiedag.

 

Heb jij de Bevoegdheidspas OGS+ via BRUSECO behaald? Dan is deze dag een leuke aanvulling. Hoe ga je jouw leerlingen coachen in het omgaan met een sirene en blauw licht? Je leert het tijdens deze applicatie die door BRUSECO ontwikkeld is.

 

Je volgt de masterclass ´Omgaan met voorrangsvoertuigen´ al voor € 195,-! De training duurt twee dagdelen (1 dag) en is inclusief koffie, thee, lunch en registratiekosten IBKI
Kom jij naar ons leslokaal met direct uitzicht op de A2 in Utrecht? Je bent van harte welkom op de leukste locatie voor een training over het RVV!

 

Schrijf je vandaag nog in door je gegevens achter te laten op het formulier op onze website. Schrijf in het veld ´opmerkingen´ bijscholing WRM 59.
Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. We kijken uit naar je komst!