Brandweer Maarssen bestaat 95 jaar

Leuk om je te mogen verwelkomen op deze pagina! Welkom!

 

Waar zouden we zijn zonder de brandweer? Als brandweerman heb ik samen met mijn collega’s al vele mensen en dieren in nood mogen helpen. Dit is een waardevolle, maar soms ook zware taak. We staan 24/7 paraat en moeten fit getraind zijn om als team de 240 uitrukken per jaar tot een goed einde te brengen.

Daarnaast heb ik, net als mijn collega’s, gewoon nog een baan. Door onze passie als hulpverlener en de motivatie kunnen we dit professioneel vol blijven houden. De Vereniging Vrijwillige Brandweer Maarssen is daarin heel belangrijk. Want dan kunnen we weer even uitblazen en samen een 0.0% drinken . Bijkomen van de klus, zeg maar. Dat is ook heel belangrijk om zo als team weer op te laden voor de volgende taak die op ons wacht. En we weten nooit wanneer die komt!

 

 

Optocht door en voor Maarssen met oude brandweervoertuigen!

Nu zetten we onze schouders onder een bijzonder evenement. De Vereniging Vrijwillige Brandweer Maarssen bestaat 95 jaar en dat wordt op dinsdag 5 mei 2020 groots gevierd! We organiseren een indrukwekkende optocht van oude brandweervoertuigen. Die komen speciaal naar Maarssen toe.

 

De historische optocht van brandweervoertuigen start op dinsdag 5 mei 2020 om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. We rijden door Maarssen Dorp en parkeren de voertuigen op de Kennedylaan, zodat iedereen de voertuigen kan bewonderen. Kijk hier voor een impressie.

 

Donateurs en sponsoren gezocht

Om alle vrijwilligers goed te kunnen ondersteunen in een hapje en drankje en om de deelnemers iets moois mee te kunnen geven, zoeken we sponsoren die daarin willen bijdragen. Dat kan in materiële goederen zijn (broodjes of drankjes) of in een geldelijke bijdrage. We delen ook tasjes uit met mooie aanbiedingen. Ook dat is mogelijk om aan bij te dragen.

We willen dus nog een bijdrage ophalen door een soort crowd funding/sponsoring. Als tegenprestatie mag jij natuurlijk meerijden met een voertuig uit Maarssen. Je kunt op allerlei manieren jouw bedrijf of organisatie promoten.

 

Wat kan jij bijdragen?

  1. Wees erbij en noteer deze dag alvast in jouw agenda! Leuk dat je erbij bent!
  2. Wil je bijdragen in middelen of een donatie? Top! Dan hebben we snel even contact hierover.  Bel even 088-2787301.
  3. Mail jouw ideeën en suggesties voor dit evenement naar p.brussaard@vru.nl. Dan pakken wij dit natuurlijk graag op!
  4. Misschien wil je ook brandweerman of brandweervrouw worden? Kom dan eens langs op woensdagavond! We maken graag kennis met jou!

 

Laat het me even weten welke opties jij kiest? Geef mij maar even door hoe jij zou willen bijdragen!

 

Namens alle vrijwillige brandweermensen van Maarssen hartelijk dank voor het meedenken en meebouwen aan dit geweldige evenement!

 

Paul Brussaard & Team

 

www.BrandweerRijschool.nl is ook sponsor van dit geweldige evenement. Doe jij ook mee?

 

Brandweer Maarssen,

Directe lijn:  088-278 7301