BRUSECO Business Club

Speciaal voor alle directiechauffeurs die bij BRUSECO de Opleiding Directiechauffeur CCV-D1, CCV-D2 of DEKRA D1 succesvol hebben afgesloten (en in het bezit zijn van een geldig certificaat) is de BRUSECO Business Club opgericht; de enige exclusieve club van topchauffeurs in Nederland en België.

 

 

U komt in aanmerking voor sollicitaties op onze openstaande vacatures (te vinden op de ´BRUSECO, members only´ pagina op LinkedIn) en komt via onze unieke aanvullende masterclasses en trainingen met vakgenoten in contact. Tevens profiteert u van interessante aanbiedingen, zoals onze masterclasses incidentmanagement en Autovisie voor (directie)chauffeurs (goedgekeurde herhalingsdagen voor het behoud van uw CCV-D en DEKRA certificaat), aantrekkelijke kortingen op applicatiedagen, extra rijtrainingen en masterclasses.

 

Bent u (nog) niet bij BRUSECO opgeleid tot gecertificeerd directiechauffeur en bent u dus nog geen lid van de BRUSECO Business Club?
Wilt u echter wel graag op de hoogte blijven van de aanbiedingen en vacatures die BRUSECO aanbiedt? Wilt u meer weten over de wereld van de directiechauffeur? Dan kunt u lid worden van het BRUSECO Netwerk op Linkedin; de grootste portal voor directiechauffeurs en mensen die (beroepsmatig) interesse hebben voor dit vak.

Informatiepakket Opleiding Directiechauffeur aanvragen

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 14 en 28 augustus 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]