BRUSECO gaat WRM-Rijinstructeurs opleiden

Esther Bloemendaal

BRUSECO gaat vanaf maart, in samenwerking met het opleidingsinstituut VRO, vakbekwame rijdocenten voor de WRM-bevoegdheidspas opleiden. De keuze is hiervoor gemaakt, omdat gedegen en diepgaande opleidingen nauwelijks meer te krijgen zijn in het huidige aanbod. In samenwerking met VRO gaat BRUSECO nu vanuit Maarssen hoogwaardige WRM-rijinstructeurs opleiden voor de regio Noord-, Midden- en Oost Nederland.

 

 

“We kregen steeds vaker de vraag of we ook WRM rijinstructeurs op kunnen te leiden. Vooral het tekort dat is in de markt ontstaan, mede door de doorstroom naar de nieuwe markt voor voorrangsvoertuigen, zorgt soms voor hoofdbrekens. Hoe komen we aan goed opgeleide rijinstructeurs? BRUSECO heeft er daarom voor gekozen deze opleiding ook te gaan verzorgen, in samenwerking met VRO,“, aldus Esther Bloemendaal, directeur bij BRUSECO. Vanaf maart 2020 biedt BRUSECO deze leergang tot WRM-B rijinstructeur aan, inclusief de unieke specialisatie voor instructeur Optische & Geluidssignalen (OGS+). Dat is uniek in Nederland!”, aldus Esther.

 

Klik op Rijinstructeur-Worden voor meer informatie.

 

Rijinstructeurblijven.nl 

“Tegelijkertijd gaan we onze kennis en ervaring beschikbaar stellen aan bestaande WRM-rijinstructeurs”, aldus Esther Bloemendaal. Dat doen wij omdat we echt iets toe te voegen hebben. Zo zijn we specialist in didactische vaardigheden en hebben we zeer veel ervaring met het rijonderricht voor chauffeurs van voorrangsvoertuigen. Die kennis gaan we delen via www.rijinstructeurblijven.nl“. Zo gaan we ons met BRUSECO PRO richten op de WRM-rijinstructeur die zich graag verder wil specialiseren.

BRUSECO is onlangs een samenwerking aangegaan met het opleidingsinstituut VRO uit Waalre. Door kennis en ervaring van beide bedrijven te bundelen is een hoogwaardige vakopleiding ontstaan voor mensen die graag een professionele opleiding tot WRM-B rijinstructeur willen volgen.