BRUSECO heeft primeur in Nederland en Duitsland

100% C02 neutraal opleiden en trainen

BRUSECO heeft als eerste en enige opleider voor directiechauffeurs een compleet elektrisch trainingsprogramma opgezet voor de directiechauffeurs in zowel Nederland als Duitsland.

“Het geheel overstappen naar elektrificatie van ons wagenpark geeft BRUSECO direct een voorsprong in het CO2 neutraal opleiden en trainen van directiechauffeurs. Met de BMW i7 wordt het elektrisch rijden 100% geïntegreerd in de vakopleiding directiechauffeur voor zowel het basiscertificaat CCV D1, de veiligheidschauffeur CCV D2 en de volledige vervolgopleiding DEKRA.

Dit past volgens onze visie in het toekomstbeeld van de professional achter het stuur. Zo draagt BRUSECO direct haar steentje bij aan de duurzaamheid. Dit biedt ook inspiratie voor de 4000 actieve directiechauffeurs in Nederland en hun cliënten”, aldus Paul Brussaard, oprichter en CEO van BRUSECO.

BRUSECO maakt onderdeel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep, waarbij alle chauffeurs die aangesloten zijn bij BRUSECO vanaf 2023 CO2 neutraal worden opgeleid. Concreet betekent dit dat de directiechauffeurs in het topmodel van BMW de I7 worden getraind. De ChauffeurPRO Dienstengroep is ook eigenaar van het #1 Platform voor Chauffeurs.

Alle aangesloten directiechauffeurs, limousinechauffeurs en taxichauffeurs worden ook gecertificeerd door BRUSECO door dit als voorwaarde te stellen voor het Groene Chauffeur programma.

Keuze voor BMW als meest duurzame automerk ter wereld

BMW biedt als meest duurzame automerk ter wereld deze BMW I7 aan. Samen met EKRIS is een uniek pakket van accessoires samengesteld, waardoor een trainingsvoertuig is gecreëerd die haar weerga niet kent in Nederland en Duitsland. Deze hogere klasse is uniek in de categorie van directiechauffeur opleidingen.

Industry Leader

BRUSECO kiest voor BMW omdat duurzaamheid een thema is waarop BMW niet bezuinigd. Hierdoor wordt duurzaamheid naar een volledig nieuw niveau getild. Dit past bij BRUSECO als internationaal leider in vakopleidingen voor professionals achter het stuur. BRUSECO investeert hiermee ook in duurzaamheid op hoogste denkbare niveau.

Samen met EKRIS altijd de nieuwste modellen.

BMW Group is het eerste automerk dat stuurt op duurzaamheid gedurende de gehele levensduur van de auto. 99% van het voertuig is recyclebaar! De gemiddelde uitstoot CO2 per kilometer wordt hierdoor gereduceerd tot 0!

Groene Chauffeur Certificaat ©

BRUSECO biedt als eerste opleider het Groene Chauffeur Certificaat aan voor directiechauffeurs en alle andere bestuurders die elektrische (gaan) rijden. Hierdoor krijgt de bestuurder meer inzicht in het optimale gebruik van elektrische voertuigen. Dit leidt tot twee grote voordelen:

  1. De bestuurder haalt meer kilometers uit de accu.
  2. De bestuurder ontwikkelt een rijstijl waarbij veel minder schade wordt gereden. De rijvaardigheid wordt naar het hoogst denkbare veiligheidsniveau getild.

Wanneer is dit jouw werkplek?

Alle chauffeurs die bij BRUSECO deze Masterclass Groene Chauffeur Certificaat volgen, behalen een voorsprong in het werk als chauffeur. Deze chauffeur is klaar om in ieder nieuw voertuig te stappen met een elektrische aandrijving. Daarnaast heeft deze een streepje voor bij sollicitatie bij o.a. het #1 Platform voor Chauffeurs en bij Brussaard Mobility Solutions, de grootste intermediair van gecertificeerde directiechauffeurs in Nederland.

BRUSECO kan deze unieke BMW I7 aanbieden door een exclusieve samenwerking met BMW EKRIS. Hierdoor staat het unieke topmodel ook voor jou klaar bij BRUSECO.

Wanneer stap jij in?

Wil jij ook deze experience van het 100% elektrisch rijden in de toplimousine BMW i7 ervaren?

Wil je meer hierover te weten komen? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst van BRUSECO die iedere twee weken wordt georganiseerd.

Laat je goed en volledig informeren over alle ins en outs van het vak directiechauffeur, de arbeidsmarkt, de vakopleiding en de verdiensten.

Klik hier om hierover meer te lezen en je aan te melden.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 mei 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 5 en 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]