CCV- D1 certificaat als basis voor jouw Master Directiechauffeur opleiding

Opleiding voor gecertificeerd directiechauffeur of privéchauffeur

 

 

We kunnen er niet omheen. Als ervaringsdeskundigen zijn we zeer onderscheidend in de opleidingsmarkt voor directiechauffeurs en privéchauffeurs. Dit komt door onze afkomst. We zijn, als onderdeel van de ChauffeurPRO Dienstengroep, ruim 31 jaar actief in de markt van het hoogwaardige personenvervoer.

We zijn de grootste intermediair voor directiechauffeurs en privéchauffeurs. Geen enkele andere opleider kan dit zeggen.

We hebben meer dan 4.500 opdrachtgevers bediend, waaronder presidenten, koningshuizen, ambassadeurs, hoogwaardigheidsbekleders en ontelbare leden van Raden van Bestuur, directeuren, advocaten, accountants en zoveel meer mensen die de rust van de achterbank mochten ervaren.

Daar ligt de bakermat van deze unieke opleiding. We hebben samen met het CCV en DEKRA een Masteropleiding ontwikkeld die geen gelijke kent in Nederland. In een toplimousine die je alleen bij BRUSECO mag rijden. Wanneer stap jij in?

 

Paul Brussaard, CEO van de ChauffeurPRO Dienstengroep:

“Wij gunnen jou ook zo’n unieke marktpositie. Want jij staat centraal. We trainen jou tot een echte professional achter het stuur. We trainen in een top executive omgeving zodat jij over de juiste kwaliteiten beschikt om Master Directiechauffeur te worden. Aantoonbaar, meetbaar en gecertificeerd door een onafhankelijke partij. Geen weg blijft onbereden. Geen buitenland blijft voor jou verborgen. Geen VIP is voor jou te gek. Met BRUSECO sta jij volledig in jouw kracht. Professional getraind.”

 

‘Train as you fight’

Wij trainen je zoals je ook wilt werken. In een high-executive limousine die helemaal past in de Master opleiding voor directiechauffeurs. Je start met het CCV-D1 certificaat. Dat vormt de basis voor jouw master opleiding directiechauffeur. En wil je het allemaal wat persoonlijker aanpakken?

Dan kun je eenvoudig aanvullend getraind worden als Master Privéchauffeur. Hierbij kom je in de ‘private atmosphere’ terecht van jouw eigen VIP en zijn of haar familie. Dit werk verschilt wezenlijk van het werk als directiechauffeur en vraagt dus ook om andere vaardigheden.

Samen met specialisten zijn hiervoor praktijkgerichte aanvullende masterclasses ontwikkeld die je voorbereiden op het werken als privé-chauffeur.

Wil jij in 120 uur ruim 30 jaar ervaring opdoen als directiechauffeur of privéchauffeur?

Schrijf je dan in voor onze Monitor en druk de startknop in van jouw eigen BMW 745E.

Geniet en word iedere dag beter. Met BRUSECO word jij heer en meester als high-end directiechauffeur. Wedden?

 

Wanneer stap jij in?

De BMW 745E staat voor jou klaar. Een top-executive limousine, waarin jij wordt getraind als ‘piloot’, met de allernieuwste technieken aan boord. Het allerlaatste model met alle snufjes die jou meester maken over dit vliegtuig van de weg.

 

 

 

 

 

 

Wil je graag CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur worden of VIP/ privéchauffeur op een hoger niveau? Dan is een gedegen en praktijkgerichte opleiding de eerste stap.

Tijdens de CCV D1 opleiding train je zowel op de openbare weg als op een besloten oefencircuit. Naast de rijvaardigheid wordt er uitgebreid aandacht besteed aan aspecten als voertuigbeheersing, topografische kennis en het reglement verkeersregels en verkeerstekens.

Deze onderdelen komen ook aan de orde in het online leersysteem van BRUSECO, waarbij je thuis, op de momenten dat het jou uitkomt, de theorie voor het CCV D1 examen kunt oefenen.

De directiechauffeur opleiding duurt in totaal 80 uur, waarvan 40 uur praktijk en 40 uur theorie. Wil je de Masteropleiding voor directiechauffeur gaan doen, dan kun je eenvoudig aanvullende masterclasses volgen.

Zo word je stap voor stap een ware meester achter het stuur. Vraag onze informatie aan en schrijf je in voor onze online informatiebijeenkomst die iedere twee weken wordt georganiseerd.

Bekijk onze introductievideo’s om een goed beeld te krijgen over de CCV-D1 opleiding, vraag een informatiepakket aan. En meld je aan voor onze online informatiebijeenkomst.

Of bel ons gewoon op, zoals een speciaal opgeleide directiechauffeur ook zou doen, om zo zijn doelen te halen.

Bel met 088-278 7300, meld je aan voor de BRUSECO Monitor en stap in!

 

Informatiepakket aanvragen  Aanmelden

l

Zo ziet de CCV D1 opleiding er stap voor stap uit

 

Theorie directiechauffeur opleiding

Wij ondersteunen jou volledig met onze eigen online leeromgeving. Je maakt gebruik van een uitgebreid e-learning programma om de CCV-D lesstof (voorafgaand aan de opleidingsweek) thuis goed te kunnen bestuderen. De online theorietraining heeft een studiebelasting van 40 uur en zit vol interessante weetjes, kennis en ervaring die voor jou als directiechauffeur of privéchauffeur is samengesteld. Het heet niet voor niets Excellent.Me. Jij gaat immers voor de top!

 

Je krijgt van ons een DEKRA module cadeau!
Omdat veel opdrachtgevers tevreden zijn met de afgestudeerde directiechauffeurs, heeft BRUSECO ervoor gekozen om CCV-D1 kandidaten ook de Masterclass van DEKRA te laten volgen tijdens de opleiding directiechauffeur.

Dit betekent dus een extra training! Je neemt gratis deel aan de DEKRA masterclass  ́psychologie voor het vak directiechauffeur. ́ En, als je er later voor kiest om ook je DEKRA certificaat te behalen, dan heb je deze masterclass al gevolgd!

 

Monitor

Je start met de BRUSECO Monitor. Dat is een zeer waardevolle eerste stap, omdat we dan samen in kaart brengen, welke sterke punten je als automobilist in de loop der jaren hebt ontwikkeld.

Daarnaast komen ook jouw aandachtspunten in beeld, zodat we vooraf weten waar we in de opleidingsweek de nadruk op moeten leggen. Het informatiepakket over de vakopleiding Directiechauffeur bevat  ook alle informatie over de BRUSECO Monitor.

 

Intensieve weekopleiding

Tijdens de opleiding werken we 36 uur aan jouw rijvaardigheid. Je wordt door een erkende instructeur getraind in een toplimousine BMW 745 E. Deze is uitgerust met dubbele bediening en kan zich gerust de duurste instructie auto van Nederland noemen.

Naast veel rijdagen en kilometers, waarbij jouw rijstijl wordt geoptimaliseerd, train je in de BMW ook op een circuit in Lelystad. We bezoeken toplocaties, oefenen in- en uitstapprocedures, trainen remtechnieken, bochtentechnieken, kijktechnieken en concentratievaardigheden, geografie en voertuigveiligheid (positie op de weg). En dit is nog maar het begin!

 

Beroepshouding van de CCV D-directiechauffeur

 

 

 

 

 

 

 

 

Veel opdrachtgevers willen de garantie dat hun directiechauffeur excellent opgeleid is.

Naast de verplichte onderdelen van het CCV-D1 examen besteedt BRUSECO daarom ook veel aandacht aan de beroepshouding en sociale vaardigheden. Hiervoor worden modules uit de DEKRA D1 opleiding gehaald.

Dit aspect loopt als een rode draad door het gehele opleidingstraject. Bij BRUSECO maken we zo van de CCV-D Basisopleiding een echte Vakopleiding.

Een directiechauffeur werkt in een continu wisselende omgeving. Er wordt veel geëist van jouw concentratievermogen, alertheid en kalmte. Je krijgt te maken met het continu drukke verkeer en de hedendaagse verkeersmentaliteit.

Een directiechauffeur hoort daarin een baken van rust te zijn, van nature uitgerust met een overdosis stressbestendigheid. Daarnaast is een directiechauffeur beleefd, voorkomend, representatief, service gericht, stijlvol, discreet en sociaal vaardig. Het zijn onmisbare eigenschappen in dit beroep.

Ze moeten in aanleg aanwezig zijn, maar met onze professionele opleiding en begeleiding weet je deze talenten straks gericht en beroepsmatig in te zetten. Dat is onze belofte.

 

Unieke masterclass uit het DEKRA programma

We hechten veel waarde aan een goede dienstverlening. Als chauffeur moet je weten hoe het hoort. Zo organiseren we als masterclass bijvoorbeeld een uitgebreid diner waarbij de etiquette wordt doorgenomen. Dit is een aparte masterclass die je kunt volgen als je gecertificeerd bent als directiechauffeur.

Maar ook tijdens de opleiding werken we aan je beroepshouding. Zo volg je tijdens de opleiding de masterclass ‘Psychologische Aspecten van het Vak directiechauffeur’. Deze module uit de DEKRA opleiding bereidt je voor om op de juiste wijze om te kunnen gaan met de diverse soorten cliënten, waarvoor je kunt gaat rijden, als je het certificaat hebt behaald.

Ook CCV-D1 kandidaten mogen aan deze masterclass deelnemen.

Rijd je al voor een vaste werkgever? Dan is deze extra masterclass ook heel waardevol, omdat we ons richten op jouw kwaliteiten als directiechauffeur, je communicatie en presentatievaardigheden. Dat is echt van meerwaarde.

Bij BRUSECO train je met twee kandidaten bij één rijdocent, zodat je ook vanaf de achterbank de klantervaring kunt beleven. Zo leer je wat de effecten zijn van stuur- en rembewegingen als jouw collega-kandidaat rijdt.

Dit geeft goed inzicht in de rijbeleving en de effecten die jouw opdrachtgever ook ervaart als hij aan het werk is tijdens het rijden. Tegelijkertijd kunt je je dan ook even ontspannen, omdat de gehele week natuurlijk flink wordt doorgereden.

Praktijkexamen

Op vrijdag volgt het praktijkexamen bij het CBR. Als je geslaagd bent voor het praktijk- en theorie-examen, ontvang je het BRUSECO revers-speldje, je CCV-D certificaat/pas en een persoonlijk opleidingsrapport.

Na het behalen van het CCV-D certificaat kun je doorstromen naar het CCV-D2 programma met eigen specialisaties die goed bij jou passen. De Masteropleiding biedt mogelijkheden om jezelf verder te specialiseren. Vraag onze informatiebrochure aan.

Studiebelasting CCV-D1 opleiding

De Basisopleiding Directiechauffeur D1 (CCV-D1) bestaat uit twee delen. Het theoretische gedeelte leer je voorafgaand aan de opleidingsweek thuis, via e-learning. De praktijkweek duurt vijf aaneengesloten werkdagen (ma – vr), inclusief het praktijkexamen op vrijdag.

Het examen wordt afgenomen bij een CCV/CBR examencentrum. Het CCV-D1 theorie-examen kun je bij een vestiging van het CBR in jouw eigen regio volgen, op een dag naar keuze. Je hebt zes maanden de tijd om zowel voor het praktijkexamen CCV-D als voor het CCV-D theorie-examen te slagen.

Combinatie CCV-D1 en DEKRA D1 is verstandig

BRUSECO biedt je de mogelijkheid de CCV-D1 opleiding in combinatie met de internationale DEKRA opleiding (IEC) te volgen. Hierbij rijd je tijdens de praktijkdagen in binnen- én buitenland. Je volgt de masterclasses van de IEC opleiding en doet zowel bij het CCV als bij DEKRA examen. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op: 088-2787 300.

BRUSECO biedt al haar kandidaten de masterclass ‘psychologische aspecten van het vak directiechauffeur’ aan. Ook kandidaten die de CCV-D1 opleiding volgen mogen hier aan meedoen.

Deze extra opleidingsdag komt uit het DEKRA D1 programma, zodat je na het volgen van de CCV-D1 opleiding directiechauffeur nog beter beslagen ten ijs komt. We vertellen hier meer over tijdens onze informatiebijeenkomsten. Die organiseren wij iedere twee weken op ons kantoor aan de A2 in Utrecht.  Wees hartelijk welkom!

Toelatingseisen CCV-D1 opleiding directiechauffeur

Toelating voor de CCV-D1 opleiding voor directiechauffeur, of VIP/ privéchauffeur, geschiedt op basis van de BRUSECO Monitor (intake). Dit is een belangrijke en gedegen start van je opleiding.

 

Online informatiebijeenkomst

Als je je goed wilt oriënteren nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de online informatiebijeenkomst over de vakopleiding directiechauffeur. Iedere twee weken praat oprichter Paul Brussaard je tijdens de informatiebijeenkomst bij over de opleidingsmogelijkheden en beantwoordt hij al jouw vragen.

Alle aspecten van de vakopleiding worden besproken, de baankansen, investering, arbeidsmarkt, soorten opdrachtgevers, de monitor en interessante aspecten van dit prachtige beroep.

Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in op het formulier Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´en geef in het veld ´opmerkingen´ aan dat je deze informatiebijeenkomst graag wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor je. Heb je al informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om je per mail aan te melden.

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Reviews

9.2

Score voor BRUSECO na 110 ervaringen.

 • “Na 42 jaar Antiek restaurator toch maar weer een opleiding gedaan. Dekra D1 met dank aan Ron van Doorn, mijn coach heb ik vol overgave mij gestort in de deze vakopleiding. de opleiding zat goed in elkaar alle aspecten kwamen aan bod tot etiquette tafelmanieren en natuurlijk perfect chauffeuren. De hoffelijkheid ten top!”
 • “Na 25 jaar koerierswerk in binnen en buitenland vond ik het tijd om mij te bekwamen u een andere tak van (tran)sport.
  De informatiedag bij Bruseco van dhr.Paul Brussaard was zeer inspirerend en deed mij besluiten de monitor te gaan doen om te zien of het vak van directie-privé chauffeur wat voor mij was.
  Na 3 leerzame uren met Ron van Doorn heb ik het besluit genomen om zowel de CCV-D1 als de DEKRA opleiding te gaan doen.
  Zowel de theorie via excellent-me als de praktijk week met dhr Hans Peter Woznitza zijn mij zeer goed bevallen.
  Ik heb inmiddels het CCV-D1 certificaat behaald en ga binnenkort op voor het DEKRA certificaat.”
 • “Ik heb in januari 2018 de monitor en de informatiebijeenkomst mogen mee maken. Na een positief advies ben ik 19 februari aan de opleidingsweek mogen beginnen. Deze was zwaarder dan ik had verwacht, mede omdat ik de eerste praktijkdag alleen was. De andere 3 dagen zijn er 2 andere personen mee geweest die applicatiedagen moesten volgen, hier heb ik veel van geleerd en positieve feedback van gekregen. Nadat mijn praktijk examen voldoende was beoordeeld, heb ik 8 maart jl mijn theorie examen behaald.
  De medewerking vanuit Bruseco qua leermiddelen en begeleiding voorafgaand en tijdens de praktijkweek was zeer goed en hierdoor ben ik voor beide examens de eerste keer geslaagd. Mijn dank hiervoor aan Ron (tijdens mijn praktijkweek) en aan Michiel en Esther voor de antwoorden op mijn vragen ivm de opleiding en e-e-learning. Tevens wil ik Paul bedanken voor de goede informatie over de opleiding en de mogelijkheden als chauffeur tijdens de informatiebijeenkomst.”
 • “Na de info-dag bij Bruseco was ik al overstag, deze Firma en hun instructeurs gaan alleen voor het beste zowel in opleiding als uitvoering.De opleidingsweek met Hans Peter was voor mij een zeer leerzame maar ook een hele prettige week. Samen met mijn mede cursist Rene en Hans Peter als instructeur hebben we genoten maar bovenal erg veel geleerd, hetgeen resulteerde dat, Rene en ik, beiden zowel het Dekra en CCV-D1 in 1 keer behaalden.
  Chappeau Bruseco EN Hans Peter voor de Excellente Opleiding.”
 • “Na de monitor half december 2017, en een zeer intensieve trainingsweek, ben ik geslaagd voor mijn Dekra examen.
  Ben zeer tevreden over de opbouw van de opleiding, elk aspect van directie chauffeur is aan bod gekomen. HP is een professionele trainer, zeer veel geleerd van deze man.”
 • “Na de monitor in oktober 2017, kon ik beginnen aan de opleiding tot directiechauffeur-D1. Zowel het theorie- als praktijkexamen zijn inmiddels positief afgerond. Voor beide examens ben ik in één keer geslaagd.
  De informatievoorziening van Bruseco was vooraf duidelijk, bovendien zijn ze stipt met antwoorden op vragen per mail. De informatie die ik kreeg tijdens de monitor was duidelijk, het rapport over mijn kunnen had ik de volgende dag van Ron van Doorn al in de mail. De trainingsweek was zeer interessant en leerzaam met een vriendelijke en vakbekwame instructeur, Hans-Peter Woznitza. Het vak van directiechauffeur vereist veel meer dan alleen maar autorijden, deze overige aspecten van dit vak worden in korte tijd bijgebracht. Ik heb in de trainingsweek veel geleerd en genoten.
  Het is niet goedkoop, maar ik zie het als een investering. Daarnaast krijg je toegang tot het netwerk van Bruseco, om te solliciteren op vacatures die er zijn. Dat is ook een reden geweest voor mij om de opleiding bij Bruseco te volgen. Ik verwacht binnenkort aan de slag te kunnen als directiechauffeur.
  Als ik dan via het netwerk van Bruseco ook nog een baan kan vinden, dan klopt het hele plaatje en krijgen ze van mij een 10!”
 • “Kort gezegd: Het hele bedrijf is toegankelijk, communicatief vaardig, open, eerlijk, en transparant. Iedereen helpt jou om je doel te halen.

  Mijn ervaring uitgeschreven:
  Als eerst een informatie avond waar de vaardigheden en verschillende toepassingen van DEKRA- en CCV-D1 goed word uitgelegd.
  Hierna was meteen duidelijk dat DEKRA D1 bij mij past. Dan volgt een rijvaardigheid monitor. Past je rijstijl bij DEKRA- of CCV- D1. Hier word je vakkundig naar gekeken. Dan voor DEKRA-D1 een 5 daagse training door Nederland, Duisland en België. wat je hier geleerd wordt is niet te beschrijven. top, geweldig, fantastisch! Dan nog Theorie en één dag masterclass psychologie. Ook heel leerzaam maar vooral ook een les pakket dat goed in elkaar zit.
  Door corona heb ik nog de ervaring dat de lessen stil kwamen te liggen en de examen uitgesteld werd. Over de informatie, begeleiding en aanpak van online lessen ben ik dan ook vol lof! Ook de medewerkers achter de schermen hebben mij goed begeleid en op de hoogte gehouden over de gang van zaken. en dat terwijl ze zelf nog gingen verhuizen naar een ander pand.
  Naadloos is dit gegaan ik heb niks gemerkt en nergens hinder van gehad.
  Kort gezegd: Het hele bedrijf is toegankelijk, communicatief vaardig, open, eerlijk, en transparant. Iedereen helpt jou om je doel te halen. “

 • “Het vak als directie-/privéchauffeur sprak mij al langere tijd aan. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een opleider die aansloot bij mijn wensen. Er zijn meerdere spelers op deze markt en daarom heb ik bij diverse aanbieders een intake gedaan om zo degene te kunnen kiezen die voor mij dit moment het beste paste. Na wat wikken en wegen besloot ik voor de gecombineerde IEC/CCV-D1 opleiding bij Bruseco te kiezen.
  Ik ben van mening dat je moet streven om je te onderscheiden van de grote meute. Ik heb daarom voor deze gecombineerde opleiding om daarmee het verschil te maken bij het vinden van opdrachten in chauffeursland. De vraag is immers beperkt en het aanbod van chauffeurs aanzienlijk.

  Voorafgaand aan de praktijktrainingsweek heb ik het als zeer nuttig ervaren om me te verdiepen in de theorie van het vak directiechauffeur via Excellent.me.
  Met het doornemen van de stof bouw je een ruim voldoende kennis op van de aspecten die bij het vak als directiechauffeur komen kijken. Tevens zijn de proefexamens een goede maatstaf voor het af te leggen theorie-examen bij het CBR (voor het CCV-D1) en het theoretische toetsingsdeel bij het DEKRA IEC examen.

  De opleidingsweek heb ik als pittig ervaren, je staat in zo’n week 100% aan door de grote hoeveelheid aan informatie die je aangereikt krijgt en tracht toe te passen om op een hoger niveau als chauffeur (en vooral alles wat daarbij komt kijken) te komen.
  Hierin ben ik uitermate goed begeleid door zowel Ron, Hans Peter en mijn medecursist Patrick. Het was een uiterst leerzame week.
  Nagenoeg aansluitend heb ik met positief resultaat zowel het CCV-D1 als DEKRA IEC-D1 examen afgerond.

 • “Na de informatiemiddag heb ik mijzelf opgegeven voor de Monitor. Hierin wordt door BRUSECO gekeken of je geschikt zou kunnen zijn voor directie chauffeur, maar zeker ook voor jezelf een hele goede investering om hierin over jezelf duidelijkheid te krijgen.
  In januari de opleiding Directie chauffeur CCV D1 gevolgd onder begeleiding van Hans Peter Woznitza, samen met ‘copiloot’ Floris. Een heel intensieve, maar zeker ook interessante week, er is absoluut een verandering van rijstijl aan de orde gekomen, je leert de rust te bewaren, écht vooruit te kijken/ te denken, zien én waar te nemen, actief/defensief te rijden, en zo komt er nog veel meer langs.
  Er is een middag baantraining in Lelystad, werkelijk geweldig! Hier krijg je inzichten die je veel duidelijk maken en die je vanaf dat moment meeneemt in je rijgedrag, en daarbij een training die zó gaaf is om te doen.
  Mijn opleiding is afgetopt door drie uur extra training van Ron van Doorn, die nogmaals de puntjes op de i heeft gezet.
  Ik kan zeggen ik heb les gehad van twee zeer ervaren en positieve instructeurs.
  Ik kan BRUSECO aan iedereen geïnteresseerd in deze opleiding aanbevelen.
  Langs deze weg dank aan het BRUSECO team voor jullie inzet.
 • “Na een intensieve en goede opleiding door Ron van Doorn bij Bruseco, heb ik mijn certificaat CCV-D1 gehaald. Nu ga ik op zoek naar een baan als Directiechauffeur, omdat ik dit meer als een hobby zie dan als werk.”

Deel je ervaring

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 30 nov – applicatiedag CCV-D en/of DEKRA (1 plek vrij) -   Moet jij nog voor 1 december een applicatiedag directiechauffeur praktijk volgen om je certificaat directiechauffeur geldig te kunnen houden? Dinsdag 30 november hebben wij nog één plek vrij. Uiteraard rijden we met mondkapje en nemen we de coronaregels in acht! Meld je snel aan via een mail naar info[ad]bruseco.nl.      
 • 7 december – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 22 december en 19 januari – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. -Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? -Aan welke voorwaarden moet u voldoen? -Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 26, 27 en 28 januari – Opleiding erkend verkeersregelaar - Er is op dit moment een groot tekort aan professionele verkeersregelaars. Denk hierbij aan het werken in een teststraat of op een vaccinatielocatie. Maar het evenementenseizoen gaat ook weer beginnen, dus daar komt ook veel werk uit voort. Wees kritisch waar je de opleiding doet. Want het werk van een verkeersregelaar kent een grote verantwoordelijkheid. […]
 • 25 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]