CCV- D2 Gecertificeerd directiechauffeur

De opleiding CCV-D2 is bestemd voor CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeurs die, vanwege veiligheidsrisico’s en in het belang van hun cliënt en/of opdrachtgever, zich genoodzaakt zien hun eerder verworven competenties uit te breiden cq te verdiepen.

 

Informatiepakket aanvragen

 

Directiechauffeur en de veiligheid van de VIP

In de vervolgopleiding CCV-D2 ligt de nadruk op het uitbouwen van uw individuele vaardigheden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan preventieve observatie, multitasking en beveiliging. Zo leert u onder meer een routeveiligheidsplan op te stellen. U wordt daarnaast getraind in het rijden met hoge snelheid en het rijden onder bijzondere omstandigheden. De veiligheid in en rondom de auto en bij verkeersdeelname wordt met deze opleiding verder verhoogd.

 

Duur CCV-D2 opleiding

De Opleiding Directiechauffeur D2 (CCV-D2) duurt vijf aaneengesloten werkdagen (ma – vr), inclusief het praktijkexamen. Dit examen wordt afgenomen bij het CCV/CBR ergens in Nederland.

U traint in een BMW 745E Toplimousine. Dit is uniek in Nederland.

Opleiding in modules

U kunt er ook voor kiezen om de DEKRA D2 opleiding in modules te volgen, waarbij u de lesdagen verspreidt over een langere periode. Deze Master Directiechauffeur opleiding is uitgebreider dan de reguliere CCV-D2 opleiding. U kunt na het volgen van de Master opleiding Directiechauffeur ook gewoon het examen CCV-D2 afleggen.

 

Toelatingseisen CCV- D2 opleiding

Om de BRUSECO opleiding CCV D2 te kunnen volgen dient u de Basisopleiding Directiechauffeur CCV-D1 met goed gevolg te hebben afgerond met een geldig certificaat. Laat u goed informeren. Dit CCV-D2 programma is onderdeel van onze Master Directiechauffeur opleiding.

Een juiste en slimme combinatie van masterclasses en specialistische praktijktrainingen zorgt ervoor dat u meer uit uw CCV-D2 certificaat haalt. Laat u goed adviseren door onze studieadviseur. Bij BRUSECO is het CCV-D2 certificaat niet het hoogst haalbare. Dan kunt u verder groeien naar Master Directiechauffeur of Master Privé-chauffeur-chauffeur. Daar komen nog specifieke modules bij die vooral te maken hebben met het ontzorgen van de VIP.

Denk hierbij aan:

  • Etiquette en protocol
  • Levensreddend handelen
  • Auto te water
  • BHV voor in de auto
  • Cyber Security.
  • Gesprek studieadviseur

Wilt u eerst een gedegen advies voordat u beslissingen neemt over de vervolgstappen die wilt nemen?

Maak dan een afspraak met onze studieadviseur. Die kan alle informatie aan u geven over de actuele stand van zaken in de arbeidsmarkt, waarbij actualiteiten en trends een belangrijke rol spelen.

Dit gesprek vindt online plaats en is voor u kosteloos.

 

Informatiepakket aanvragen

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 12 april 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 26 april en 10 mei 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]
  • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs -   Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.   Als […]