CCV- D2 Gecertificeerd directiechauffeur

De opleiding CCV-D2 is bestemd voor CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeurs die, vanwege veiligheidsrisico’s en in het belang van hun cliënt en/of opdrachtgever, zich genoodzaakt zien hun eerder verworven competenties uit te breiden c.q. te verdiepen.

 

Informatiepakket aanvragen

gemiddeld-cijfer-bruseco

Directiechauffeur en de veiligheid van de VIP

In de vervolgopleiding CCV-D2 ligt de nadruk op het uitbouwen van uw individuele vaardigheden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan preventieve observatie, multitasking en beveiliging. Zo leert u onder meer een routeveiligheidsplan op te stellen. U wordt daarnaast getraind in het rijden met hoge snelheid en het rijden onder bijzondere omstandigheden. De veiligheid in en rondom de auto en bij verkeersdeelname wordt met deze opleiding verder verhoogd.

Wat is het verschil tussen CCV-D1 en CCV-D2 certificering?

De CCV-D2 certificering is een meer geavanceerde kwalificatie voor directiechauffeurs dan de CCV-D1 opleiding. Het omvat uitgebreidere training in beveiligingsbewustzijn, geavanceerde rijtechnieken en een hoger niveau van klantenservice.

Hoe lang duurt de CCV-D2 opleiding?

De Opleiding Directiechauffeur D2 (CCV-D2) duurt vijf aaneengesloten werkdagen (ma – vr), inclusief het praktijkexamen. Dit examen wordt afgenomen bij het CCV/CBR ergens in Nederland. U traint in een BMW 745E Toplimousine. Dit is uniek in Nederland.

Kan ik de CCV- D2 opleiding in modules volgen?

Ja, u kunt er ook voor kiezen om de DEKRA D2 opleiding in modules te volgen, waarbij u de lesdagen verspreidt over een langere periode. Deze Master Directiechauffeur opleiding is uitgebreider dan de reguliere CCV-D2 opleiding. U kunt na het volgen van de Master opleiding Directiechauffeur ook gewoon het examen CCV-D2 afleggen.

Wat wordt er behandeld in de CCV-D2 opleiding?

De opleiding omvat geavanceerde rijtechnieken, beveiligingsbewustzijn, preventief rijden, route- en risicoanalyse, en hoogwaardige klantenservice.

Is er een examen verbonden aan de CCV-D2 opleiding?

Ja, er is zowel een theoretisch als een praktisch examen. Deze examens zijn uitgebreider en veeleisender dan bij de CCV-D1 certificering.

Wat zijn de toelatingseisen voor de CCV- D2 opleiding?

Om de BRUSECO opleiding CCV D2 te kunnen volgen dient u de Basisopleiding Directiechauffeur CCV-D1 met goed gevolg te hebben afgerond met een geldig certificaat. Laat u goed informeren. Dit CCV-D2 programma is onderdeel van onze Master Directiechauffeur opleiding.

Een juiste en slimme combinatie van masterclasses en specialistische praktijktrainingen zorgt ervoor dat u meer uit uw CCV-D2 certificaat haalt. Laat u goed adviseren door onze studieadviseur. Bij BRUSECO is het CCV-D2 certificaat niet het hoogst haalbare. Dan kunt u verder groeien naar Master Directiechauffeur of Master Privé-chauffeur-chauffeur. Daar komen nog specifieke modules bij die vooral te maken hebben met het ontzorgen van de VIP.

Denk hierbij aan:

  • Etiquette en protocol
  • Levensreddend handelen
  • Auto te water
  • BHV voor in de auto
  • Cyber Security.
  • Gesprek studieadviseur

Wilt u eerst een gedegen advies voordat u beslissingen neemt over de vervolgstappen die wilt nemen?

Maak dan een afspraak met onze studieadviseur. Die kan alle informatie aan u geven over de actuele stand van zaken in de arbeidsmarkt, waarbij actualiteiten en trends een belangrijke rol spelen.

Dit gesprek vindt online plaats en is voor u kosteloos.

Hoe verbetert de CCV-D2 certificering uw carrièremogelijkheden?

Met een CCV-D2 certificering kwalificeer je jezelf als een hooggekwalificeerde directiechauffeur, wat kan leiden tot betere en meer gespecialiseerde werkgelegenheid, vooral bij cliënten die een hoger veiligheidsniveau vereisen.

Is er een vervaldatum voor het CCV-D2 certificaat?

Net als bij CCV-D1, is het CCV-D2 certificaat vijf jaar geldig. Na deze periode is hercertificering nodig.

 

Informatiepakket aanvragen

gemiddeld-cijfer-bruseco

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]