CCV heeft BRUSECO uitgenodigd voor gesprek

Nadat we de nieuwjaarswensen van het CCV mochten ontvangen, heeft het CCV aangegeven graag in gesprek te blijven met BRUSECO, als grootste aanbieder van de opleiding directiechauffeur CCV-D1 en DEKRA D1. Onze nieuwe directeur Esther Bloemendaal heeft dit verzoek van het CCV uiteraard opgepakt. Binnenkort gaan we om de tafel zitten.

 

BRUSECO heeft eind 2018 en begin 2019 schriftelijk een aantal vragen gesteld aan het CCV om helderheid te krijgen over het vervolg van het bericht dat het CCV stopt met het afnemen van de CCV-D1 en CCV-D2 examens. Tevens heeft zij het CCV gevraagd waarom deze beslissing niet via een persbericht is gecommuniceerd. Tijdens het geplande overleg tussen het CCV en BRUSECO worden deze, en andere, vragen besproken. Zo ontstaat in ieder geval duidelijkheid over het CCV-D certificaat na 2020.

BRUSECO heeft veel vraagtekens bij het idee van het CCV om de examens door de opleiders zelf te laten afnemen. Dit is volgens BRUSECO niet in het belang van het certificaat en ook niet conform de vereiste kwaliteitsverbetering. Daarom heeft BRUSECO aangegeven niet verder te willen met een certificering in de voorgestelde vorm.

 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u op de hoogte wilt blijven van deze ontwikkelingen, die de nodige impact hebben op iedere chauffeur die reeds een CCV-D certificaat heeft behaald.

Wij informeren u graag over de actuele ontwikkelingen en de mogelijkheid om te allen tijde over een waardevast certificaat te blijven beschikken. Bent u nog niet bekend bij BRUSECO? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Stuur uw verzoek o.v.v. Nieuwsbrief naar info@bruseco.nl of vraag informatie over de opleiding directiechauffeur aan.