Master in Verkeersveiligheid ®

Denk er eens over na om Master in Verkeersveiligheid te halen!

 • Dit biedt meerwaarde voor jou als professionele chauffeur
 • Start met het maken van jouw persoonlijke Chauffeur Risico Profiel (kan online)
 • Maakt verzekeraar blij, waardoor premie daalt.

 

BRUSECO heeft een speciale test beschikbaar. Deze online vragenlijst is jouw eerste stap om jouw rijvaardigheid als chauffeur sterk te verbeteren. Het Chauffeur Risico Profiel is een online test van ongeveer een half uur. Het is een betrouwbare en uitgebreide test waarin een objectief beeld wordt gegeven van jouw persoonlijke risicogedrag in het verkeer.

 

Dit Chauffeur Risico Profiel maakt ook onderdeel uit van onze –Master in Verkeersveiligheid– training. Deze training is uniek in Nederland en wordt speciaal aan professionele chauffeurs aangeboden.

 

Dit Chauffeur Risico Profiel kan op ieder moment op iedere gewenste locatie worden gemaakt, als er maar een internetverbinding aanwezig is. Na het invullen van de vragen ontvang je direct een terugkoppeling in de vorm van een rapportage. Deze rapportage geeft inzicht in jouw risicoprofiel als verkeersdeelnemer en reikt dus waardevolle informatie aan, waar jouw persoonlijke risico’s zitten.

 

Dit Chauffeur Risico Profiel kan ingezet worden in een persoonlijk opleidingstraject. Dit is dag 2 van de -Master in Verkeersveiligheid- certificering. De rijdocenten van BRUSECO verwerken de resultaten van jouw Chauffeur Risico Profiel in de rijtraining. Dit maakt de training zeer effectief!

 

Zo ga je ook echt aan de slag met het verbeteren van jouw risicoperceptie; We leren je nog beter hoe jij naar risico’s kijkt en op welke wijze je daarmee om kunt gaan. Het zullen echte eye-openers zijn.

Dit leidt ertoe dat je veiliger aan het verkeer deelneemt en dat je de risico’s op een ongeval uitsluit of veel kleiner maakt.

 

Ben je alleen geïnteresseerd in het Chauffeur Risico Profiel, zodat je zelf aan de slag kunt gaan? Dan bedraagt de investering in dit unieke profiel €50,00 per deelnemer.

 

Wil je aan de hand van dit Chauffeur Risico Profiel een extra rijles volgen door een Rijdocent van BRUSECO, dan is dit uiteraard mogelijk. Ga je voor de perfecte uitvoering? Dan is de Master in Verkeersveiligheid training met certificaat echt iets voor jouw, waarmee je onderscheid kunt maken (lees dan verder).

 

Master in Verkeersveiligheid

Durf jij de uitdaging aan te gaan om jouw schadereductie naar 0% te brengen? Overweeg dan om de training Master in Verkeersveiligheid te gaan volgen.

Upgrade jouw rijveiligheid!

 • Uniek in Nederland, speciaal
 • Goed nieuws voor de verzekeraars
 • Goed nieuws voor opdrachtgevers, taxibedrijven, chauffeursdiensten, touringcarbedrijven, brandweerdiensten & ambulancediensten.

 

Als professioneel privé-chauffeur, directie- taxi- of touringcar of als chauffeur van de ambulance of brandweer, ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van de inzittenden en andere verkeersdeelnemers. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Het veroorzaken van een ongeval heeft grote gevolgen voor jezelf en voor alle betrokkenen. We willen dit te allen tijde voorkomen natuurlijk!

Toch leren we nooit meer bij na het behalen van ons rijbewijs. Terwijl de voertuigen en omstandigheden in het verkeer wel enorm zijn veranderd. Dit is vaak niet meer te vergelijken met de tijd dat we het rijbewijs behaald hebben. Hoe kun jij de veiligheid van jouw inzittenden garanderen, als je niet meer scherp wordt gehouden…. je routinematig deelneemt of bepaalde vaardigheden bent verleerd?

We denken wel dat we veilig kunnen rijden, maar is dat werkelijk zo?

De recente trends in verkeersongevallen bewijzen het tegendeel en laten een heel ander beeld zien!

 

 • Taxi’s zijn onverzekerbaar geworden. Verzekeraars verhogen ieder jaar weer de verzekeringspremies. Het aantal verkeersslachtoffers stijgt jaarlijks. De kosten stijgen steeds verder. De voertuigen worden steeds geavanceerder, maar lijken het tegenovergestelde resultaat te behalen: de schadelast per gereden kilometer stijgt! De verzekeraars zullen de premies van autoverzekeringen verder laten stijgen als deze trend zich doorzet. 

 

Neem jouw verantwoordelijkheid als professional chauffeur

Als -Master in Verkeersveiligheid ® – ben jij het goede voorbeeld. Jij kan het onderscheid maken. Jij kan op deze manier de veiligheid van jouw inzittenden garanderen, omdat je goed bent opgeleid en getraind. Jij kan de statistieken ombuigen.

 

Zo heeft deze BRUSECO-training 4 x effect:

 

 1. Jij kunt veiligheid garanderen voor jezelf en jouw inzittenden,
 2. Je hebt geen uitval of schadelast meer,
 3. Je draagt bij aan de maatschappelijke veiligheid van verkeer,
 4. Je bespaart de verzekeraar geld, waarvoor jij wordt beloond.

 

Jij bent ambassadeur van het beroep chauffeur en dat straal je ook uit met dit certificaat Master in Verkeersveiligheid. 

 

Vraag jouw persoonlijke Chauffeur Risico Profiel aan bij BRUSECO via info@bruseco.nl.

of meld je aan voor de Master in Verkeersveiligheid training

 

Hier vind je meer informatie over de kosten en aanmelding.

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 23 mei 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 5 en 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]