Chauffeur Risico Profiel

BRUSECO heeft een speciale test beschikbaar die jou helpt om jouw rijvaardigheid als bestuurder of chauffeur sterk te verbeteren. Het Chauffeur Risico Profiel is een online test van ongeveer een half uur. Het is een betrouwbare en uitgebreide test waarin een objectief beeld wordt gegeven van jouw persoonlijke risicogedrag in het verkeer.

 

Deze test kan op ieder moment op elke locatie worden gemaakt, waar een internetverbinding aanwezig is. Je ontvangt direct een terugkoppeling in de vorm van een rapportage. Uit deze rapportage kan, indien gewenst, een persoonlijk opleidingstraject worden uitgewerkt. Wij verwerken de resultaten in de daaropvolgende rijtraining. Zo ga je ook echt aan de slag met het verbeteren van jouw risicoperceptie; hoe jij naar risico’s kijkt en hoe je daarmee omgaat. Dit leidt ertoe dat je veiliger aan het verkeer gaat deelnemen en eventuele risico’s, door jou veroorzaakt, uitsluit of veel kleiner maakt. Als je een risico neemt, maak jij die keuze, bewust. De investering in jouw rijvaardigheidstraining wordt hierdoor sneller terugverdiend.

 

Tarief

De investering in dit unieke profiel bedraagt €50,00 per deelnemer. BRUSECO biedt hierop 50% korting. Wil je aan de hand van dit Chauffeur Risico Profiel een extra rijles volgen door een Rijdocent van BRUSECO, dan is dit uiteraard mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden hierover via 088-2787301. Durf jij de uitdaging aan te gaan om jouw schadereductie naar 0% te brengen? Wij helpen je graag.

 

Vraag jouw persoonlijke Chauffeur Risico Profiel aan bij BRUSECO via info@bruseco.nl.