CrisisCTRL

CrisisCTRLjetlimousine

Op verzoek van onze opdrachtgevers in Duitsland, Frankrijk, Nederland en België is BRUSECO gestart met speciale trainingsprogramma’s voor directiechauffeurs, waarbij bescherming van de VIP centraal staat. Dit programma bestaat uit de Security Awareness training en de VIP Guard opleiding.

Met CrisisCTRL maakt u crisissituaties beheersbaar. Door middel van training en opleiding maken wij medewerkers van uw organisatie zelfredzaam. Onze specialisten maken hiervoor op maat -trainingen voor uw organisatie.

 

saSecurity Awareness
BRUSECO biedt een speciaal programma op het gebied van Cyber Security aan. Hierdoor leert u bewust online te werken, zodat de data op uw smartphone, tablet of de pc van uw opdrachtgever nooit door derden (die daar andere bedoelingen mee hebben) ingezien kan worden.

 

Permanent de hoogste kwaliteit
Door de samenwerking met professionals uit de beveiligingsbranche beschikt BRUSECO over experts op diverse terreinen.

 

VIP Guard opleiding
BRUSECO is tevens opleider voor de vakopleiding VIP Guard D2. Deze opleiding borduurt voort op de kennis en vaardigheden uit de CCV-D1 en de IEC opleidingen. De opleiding VIP Guard D2 wordt onafhankelijk getoetst en gecertificeerd. Zodra u de opleiding heeft afgerond beschikt u, naast uw vaardigheden als directiechauffeur, over bijzondere kwaliteiten en kennis op het gebied van Security Awareness.
De basis van deze specialistische VIP Guard opleiding wordt gevormd door de module Security Awareness in combinatie met praktijktrainingen rijvaardigheid. U leest er meer over op onze website.

 

Vraag hier meer informatie over onze security trainingen aan!