De springplank naar uw toekomst als directiechauffeur

In de dynamische wereld van professioneel directiechauffeurs onderscheidt BRUSECO zich als internationaal leidende vakopleider met een unieke benadering van uw carrièreontwikkeling. Met de meest uitgebreide vakopleiding in de markt bieden wij niet alleen een solide basis in de kunst van het directiechauffeur vakmanschap, maar ook een directe entree naar de arbeidsmarkt dankzij onze exclusieve samenwerking met Chauffeur.nl, het toonaangevende platform voor chauffeurs.

Een opleiding die verder gaat

BRUSECO staat bekend om haar enorme praktijkervaring (ruim 33 jaar ervaring en ruim 5200 bedrijven voorzien van directiechauffeurs) en toewijding aan professionaliteit en diepgang van de persoon achter het stuur. Onze vakopleiding omvat meer opleidingsuren dan de standaard opleider, waardoor wij onze kandidaten voorzien van de praktijkkennis, unieke vaardigheden en beroepshouding die vereist zijn om uit te blinken als directiechauffeur. Deze diepgaande aanpak zorgt ervoor dat onze afgestudeerden niet alleen voorbereid zijn op de uitdagingen van het vak, maar ook de concurrentie ver voor blijven.

Directe toegang tot de arbeidsmarkt

Onze unieke positie in de markt wordt verder versterkt door onze exclusieve samenwerking met Chauffeur.nl. Dit platform biedt onze kandidaten ongeëvenaarde mogelijkheden om werkervaring op te doen, te solliciteren voor een fulltime dienstbetrekking, of zich aan te sluiten als zelfstandig ondernemer. In Q1 in 2024 hebben we al diverse vacatures online gezet, waarbij ook in kleinere kring wordt gepromoot om de vertrouwelijkheid van sommige opdrachtgevers te waarborgen.

Waarom BRUSECO?

De keuze voor BRUSECO is een keuze voor succes. Door onze geavanceerde opleiding en exclusieve toegang tot het #1 platform voor chauffeurs, garanderen wij onze kandidaten niet alleen een voorsprong in hun carrière, maar ook de ondersteuning en kansen die nodig zijn om te groeien en te slagen in deze competitieve branche.

  • Meer opleidingsuren: Onze cursisten ontvangen de meest uitgebreide training die beschikbaar is, voorbereid op elk aspect van het vak.
  • Exclusieve kansen: Dankzij onze samenwerking met Chauffeur.nl hebben onze afgestudeerden toegang tot een breed scala aan carrièremogelijkheden.
  • Concrete werkervaring via Chauffeur.nl, zodat u referenties opbouwt voor een vervolg-carrière als directiechauffeur. U wordt dan succesvoller in uw sollicitaties.

In 2024 en daarna zet BRUSECO zich onverminderd in om de beste te zijn in wat wij doen: het opleiden van topklasse directiechauffeurs en het bieden van reële carrièrekansen.

Bekijk de vacatures online en neem de stap en doe mee  met onze exclusieve community van “professionals achter het stuur”.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 mei 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 5 en 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]