DEKRA en BRUSECO nu inclusief Levensreddende Handelen

DEKRA loopt voorop als het gaat om het certificeren van professionals. Directiechauffeurs die echt het onderscheid willen maken kunnen via BRUSECO worden gecertificeerd voor het DEKRA D1 certificaat.

 

“We zijn hiermee in Duitsland begonnen in 2009″, aldus Esther Bloemendaal, ” vervolgens hebben wij dit naar Nederland gebracht. Het niveau van de directiechauffeur wordt daardoor breder getoetst. Zo biedt de vakopleiding Directiechauffeur ook kennis en vaardigheden van het internationaal rijden. Het werkgebied van de directiechauffeurs is circa 850 kilometer rondom Amsterdam. DEKRA heeft daarvoor ook eisen gesteld in de toetsmatrijs. Dit vergoot direct de meerwaarde van de DEKRA Certificering.

 

Om daar nog meer waarde aan toe te voegen, heeft BRUSECO besloten om rmet ingang van 1 augustus 2019 de module ´Levensreddend Handelen´, toe te voegen aan het opleidingenpakket van de D1 opleidingen, gecertificeerd door DEKRA. Dit is een service vanuit BRUSECO: kandidaten die voor het DEKRA D1 of D2 certificaat worden opgeleid, dienen nu ook te beschikken over een Reanimatiepas met daaraan gekoppeld onze training Levendsreddend Handelen. Dit is van een zeer grote meerwaarde voor de chauffeur: deze is voortaan in staat om levens te redden doordat hij getraind wordt om kordaat op te treden. We spreken uit ervaring!”, aldus Esther Bloemendaal.

 

Bent u verplicht om deze module te volgen?

Ja, bij BRUSECO zijn wij van mening dat u als professional in staat moet zijn om te kunnen reanimeren. Dus deze modules is volledig kosteloos en wordt betaald door BRUSECO. U krijgt deze modules cadeau indien u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. U gaat de DEKRA D1 of D2 opleiding volgen bij BRUSECO na 1 mei 2019,
  2. U bent CCV D gecertificeerd en wilt graag omgeschoold worden naar het DEKRA Certificaat. Hiermee sorteert u voor op het feit dat het CCV stopt met het afnemen van de praktijk- en theorie-examens.

 

BRUSECO is de eerste opleider in Nederland die dit pakket aanbiedt voor professionele directiechauffeurs.

“Het redden van een client is een bijzondere ervaring, zo weten wij bij BRUSECO. Doordat de chauffeur goed is getraind, kan zomaar een mensenleven worden gered. En daar bouwen wij graag aan mee: een maatschappij waar iedere hulpverlener kan zijn. En deze opleiding is daarvoor van grote waarde!”, aldus Esther Bloemendaal tot slot.

 

Wilt u meer weten over de training Levensreddend Handelen inclusief Reanimatie en bent u al via BRUSECO opgeleid? Vraag dan hier informatie aan via info@bruseco.nl o.v.v. Levensreddend Handelen.

 

Wilt u de de module Levensreddend Handelen of de vakopleiding directiechauffeur ook volgen, maar bent u nog niet bij BRUSECO bekend?

Vraag dan hier onze opleidingsinformatie aan: KLIK HIER   U bent ook hartelijk welkom op onze informatiebijeenkomst indien u meer wilt weten over de vakopleiding directiechauffeur.