DEKRA of CCV-D certificaat?

Nederlands CCV D certificaat of internationaal erkend DEKRA certificaat?

Bent u geslaagd voor één van de CCV-D opleidingen van BRUSECO, dan ontvangt u het landelijk erkend CCV-D certificaat. Dit certificaat is persoonsgebonden en geeft aan dat u met succes de opleiding bij BRUSECO heeft afgerond.

Heeft u de opleiding International Executive Chauffeur (IEC) afgerond, dan ontvangt u het internationaal erkende DEKRA certificaat. Hiermee kunt u ook in het buitenland solliciteren. Uw naam wordt tevens opgenomen in het DEKRA register dat door werkgevers te raadplegen is.

Vrijstellingen

Bent u reeds in het bezit van een CCV-D1 certificaat? Dan ontvangt u vrijstelling voor een deel van de praktijkdagen van de opleiding International Executive Chauffeur. U volgt dan, naast de twee masterclasses uit het opleidingsprogramma, slechts twee rijvaardigheidsdagen in plaats van vier. Deze praktijkdagen kunt u ook laten aftekenen als herhalingsdag voor het behoud van het CCV-D certificaat.

Daarnaast geeft het CCV-D1 certificaat u vrijstelling voor het CCV examen voor taxichauffeur (CCV-T). Hier staat hoe u het chauffeursdiploma Taxi kunt aanvragen Met het CCV-T certificaat kunt u vervolgens een chauffeurskaart aanvragen.

pin_wbBRUSECO pin

Na afronding van de Vakopleiding Directiechauffeur ontvangt u het BRUSECO reversspeldje. Bij uw sollicitatie op een vacature voor directiechauffeur kunt u uw toekomstige werkgever attenderen op de waarde van dit speldje. Eén telefoontje naar BRUSECO en uw (nieuwe) werkgever weet dat u daadwerkelijk bent geslaagd voor de CCV-D of DEKRA opleiding tot directiechauffeur. Ook kan deze, na uw goedkeuring, inzicht krijgen in uw cijferlijst en examenrapport. Een prettig idee, zowel voor u als voor uw toekomstige werkgever.

Herhalingsdagen

Het DEKRA D1, DEKRA D2, CCV-D1 en CCV-D2 certificaat blijven alleen geldig als u aan uw vaardigheden als directiechauffeur blijft werken door regelmatig herhalingsdagen te volgen. Voor het CCV-D programma betreft dit praktijkdagen. Voor het DEKRA programma kunnen ook masterclasses gevolgd worden.

Informatie over onze opleidingen aanvragen

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 30 augustus – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 14 en 28 september – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 september – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]
  • 21 november – Masterclass Risico Awareness -   Het aantal verkeersslachtoffers stijgt jaarlijks fors. Dat is een schrikbarende ontwikkeling en tegen alle verwachtingen in. Daarom heeft BRUSECO een unieke Masterclass ontwikkeld voor bestuurders van motorrijtuigen. We gaan daarin terug naar de basis: het vergroten van je risicobewustzijn. En dat doen we heel effectief en op een unieke wijze. Neem deel aan deze […]