DEKRA of CCV-D certificaat?

Nederlands CCV D certificaat of internationaal erkend DEKRA certificaat?

Bent u geslaagd voor één van de CCV-D opleidingen van BRUSECO, dan ontvangt u het landelijk erkend CCV-D certificaat. Dit certificaat is persoonsgebonden en geeft aan dat u met succes de opleiding bij BRUSECO heeft afgerond.

Heeft u de opleiding International Executive Chauffeur (IEC) afgerond, dan ontvangt u het internationaal erkende DEKRA certificaat. Hiermee kunt u ook in het buitenland solliciteren. Uw naam wordt tevens opgenomen in het DEKRA register dat door werkgevers te raadplegen is.

Vrijstellingen

Bent u reeds in het bezit van een CCV-D1 certificaat? Dan ontvangt u vrijstelling voor een deel van de praktijkdagen van de opleiding International Executive Chauffeur. U volgt dan, naast de twee masterclasses uit het opleidingsprogramma, slechts twee rijvaardigheidsdagen in plaats van vier. Deze praktijkdagen kunt u ook laten aftekenen als herhalingsdag voor het behoud van het CCV-D certificaat.

Daarnaast geeft het CCV-D1 certificaat u vrijstelling voor het CCV examen voor taxichauffeur (CCV-T). Hier staat hoe u het chauffeursdiploma Taxi kunt aanvragen Met het CCV-T certificaat kunt u vervolgens een chauffeurskaart aanvragen.

pin_wbBRUSECO pin

Na afronding van de Vakopleiding Directiechauffeur ontvangt u het BRUSECO reversspeldje. Bij uw sollicitatie op een vacature voor directiechauffeur kunt u uw toekomstige werkgever attenderen op de waarde van dit speldje. Eén telefoontje naar BRUSECO en uw (nieuwe) werkgever weet dat u daadwerkelijk bent geslaagd voor de CCV-D of DEKRA opleiding tot directiechauffeur. Ook kan deze, na uw goedkeuring, inzicht krijgen in uw cijferlijst en examenrapport. Een prettig idee, zowel voor u als voor uw toekomstige werkgever.

Herhalingsdagen

Het DEKRA D1, DEKRA D2, CCV-D1 en CCV-D2 certificaat blijven alleen geldig als u aan uw vaardigheden als directiechauffeur blijft werken door regelmatig herhalingsdagen te volgen. Voor het CCV-D programma betreft dit praktijkdagen. Voor het DEKRA programma kunnen ook masterclasses gevolgd worden.

Informatie over onze opleidingen aanvragen