Een complexe wereld vraagt om een antwoord: DEKRA D2

DEKRA is sinds 2009 een zeer waardevolle partner voor BRUSECO in Duitsland. DEKRA heeft een sterke reputatie in veiligheid en onafhankelijke certificering, met de bekende Duitse precisie. Door deze jarenlange samenwerking werd het hoge niveau bereikt dat DEKRA voor ogen had met het vak directiechauffeur. De fundamentele waarde van het vak directiechauffeur lopen als een rode draad door de opleiding, examinering en certificering heen.

De missie van BRUSECO is de best denkbare opleiding voor directiechauffeurs en privéchauffeurs te verzorgen en daarmee te voldoen aan de hoge DEKRA eisen. Het is ons levenswerk geworden. Wij zijn trots op onze samenwerking met DEKRA en het vertrouwen dat zij in BRUSECO stellen.

 

DEKRA D2

Sinds 2012 heeft DEKRA in Nederland meer dan 250 kandidaten geëxamineerd. Nu gaan we, net als in Duitsland, een stap verder. Binnenkort start ook in Nederland de DEKRA D2 opleiding. Deze vakopleiding is geheel afgestemd op de actualiteit en de wensen van onze opdrachtgevers. Een complexe wereld vraagt om een antwoord: veiligheid, bescherming, geavanceerd, overal en toekomstgericht: Dat is de opleiding International Executive Chauffeur met het DEKRA D2 certificaat. Met het DEKRA D2 certificaat is het vak directiechauffeur klaar voor de toekomst.

Wij zijn er trots op dat DEKRA partner van BRUSECO is.  Kijk hier naar WIE is DEKRA?

 

Bent u overtuigd?

Vraag vrijblijvend informatie aan. U ontvangt dan het uitgebreide applicatie- en DEKRA D2 updatepakket.

Bent u in het bezit van een geldig CCV D1 certificaat? Dan kunt u via een verkorte opleiding alsnog het DEKRA D1 certificaat behalen. U bent hartelijk welkom!