Mentaal-fit trainingen groot succes

De Mentaal-fit trainingen van BRUSECO Hulpdiensten zijn positief ontvangen de afgelopen Lock-down periode. “We wilde als BRUSECO graag dat de brandweerchauffeurs mentaal fit bleven. Daarom hebben wij onze opdrachtgevers aangeschreven om vanuit onze Studio BRUSECO mee te doen met deze online Mentaal Fit trainingen”, aldus Paul Brussaard.

 

De brandweerchauffeurs van de Veiligheidsregio Gooi & Vechtstreek en de Veiligheidsregio Flevoland volgden o.a. deze training die volledig kosteloos door BRUSECO werd aangeboden.

 

De deelnemers waren enthousiast over de geboden lesstof en gaven aan de online training zeer waardevol te vinden. Daarom is een artikel op intranet geplaatst met de positieve ervaring.

De reacties waren een leuke aanmoediging voor ons om hiermee deze maand door te gaan:

  • “Mooi opfrismoment en zeker ook zeer leerzaam.”
  • “De masterclass was zeer duidelijk en technisch gezien een hoogstandje. Kwaliteit van beeld en geluid was goed als je zelf zorgt voor goed materiaal. De trainer Hans Peter Woznitza van Bruseco kwam bij mij als zeer professioneel over en weet waar hij over praat. Je kon ook constant je inbreng binnen de groep uiten en daar wordt zeer professioneel op gereageerd.”
  • “De masterclass was zeer goed opgezet. Ik kan alle chauffeurs adviseren om dit te volgen!”

 

Rijschoolprotocol

De Mentaal Fit trainingen voor Brandweerchauffeurs worden vanaf 11 mei weer omgezet in fysieke trainingen. BRUSECO heeft hiervoor een 100% veilig Rijschoolprotocol ontwikkeld voor rijonderricht voor Brandweerchauffeurs. Dit wordt vooraf met de Veiligheidsregio’s doorgenomen voor een juiste uitvoering. Op deze manier wordt gegarandeerd dat de chauffeurs en/of rijinstructeurs geen Covid-19 infectie kunnen oplopen.

 

Brandweerrijschool

Brandweerrijschool.nl is een initiatief van BRUSECO. Hierbij wordt intensief en langdurige samengewerkt met de Veiligheidsregio’s die behoefte hebben aan kennisontwikkeling en uitwisseling op het terrein van specialistische rijopleidingen. Tevens kunnen eigen medewerkers worden opgeleid tot rijinstructeur OGS+ bij BRUSECO, waarbij kennis en ervaring van andere Veiligheidsregio’s en ervaren rijinstructeurs worden uitgewisseld.

 

Werk jij bij een Veiligheidsregio en wil je meer informatie over de Brandweerrijschool? Bel dan met Paul Brussaard via 088-2787301 of stuur een berichtje naar info@bruseco.nl o.v.v. brandweerrijschool.