BRUSECO Business Club

Speciaal voor alle directiechauffeurs die bij BRUSECO de Opleiding Directiechauffeur CCV-D1, CCV-D2 of DEKRA D1 succesvol hebben afgesloten (en in het bezit zijn van een geldig certificaat) is de BRUSECO Business Club opgericht; de enige exclusieve club van topchauffeurs in Nederland en België.

U komt in aanmerking voor sollicitaties op onze openstaande vacatures (te vinden op onze ´members only´ pagina op LinkedIn) en komt via onze unieke aanvullende masterclasses en trainingen met vakgenoten in contact. Tevens profiteert u van interessante aanbiedingen, zoals onze masterclass incidentmanagement (goedgekeurde herhalingsdag voor het behoud van uw CCV-D certificaat), aantrekkelijke kortingen op applicatiedagen, extra rijtrainingen en masterclasses.
Informatie aanvragen over opleidingen

Bent u (nog) niet bij BRUSECO opgeleid tot gecertificeerd directiechauffeur en bent u dus nog geen lid van de BRUSECO Business Club?

Wilt u echter wel graag op de hoogte blijven van de aanbiedingen en vacatures die BRUSECO aanbiedt? Wilt u meer weten over de wereld van de directiechauffeur? Dan kunt u lid worden van het BRUSECO Netwerk op Linkedin; de grootste portal voor directiechauffeurs en mensen die (beroepsmatig) interesse hebben voor dit vak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_87c5Dh1HbI&feature=youtu.be

Informatiepakket aanvragen