Formation VIP Chauffeur D1

CCV-D1 directiechauffeur worden?

Wilt u graag CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur worden? Dan is een gedegen en praktijkgerichte opleiding het halve werk. Tijdens de CCV-D1 opleiding traint u zowel op de openbare weg als op een besloten oefencircuit. Naast de rijvaardigheid wordt er uitgebreid aandacht besteed aan aspecten als voertuigbeheersing, topografische kennis en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. Deze onderdelen komen ook aan de orde in het online leersysteem van BRUSECO, waarbij u thuis, op de momenten dat het u uitkomt, de theorie voor het CCV-D1 examen kunt oefenen.

Beroepshouding van de directiechauffeur

Naast deze verplichte onderdelen van het CCV-D1 examen besteedt BRUSECO ook veel aandacht aan de beroepshouding. Dit aspect loopt als een rode draad door het gehele opleidingstraject. Bij BRUSECO maken we zo van de CCV-D Basisopleiding een echte Vakopleiding.

Kijk hier naar een impressie van de CCV-D1 opleiding

https://www.youtube.com/watch?v=YHnwWeFxCYM

Duur CCV-D1 opleiding

De Basisopleiding Directiechauffeur D1 (CCV-D1) bestaat uit twee delen. Het theoretische gedeelte leert u voorafgaand aan de opleidingsweek thuis, via e-learning. De praktijkweek duurt vijf aaneengesloten werkdagen (ma – vr), inclusief het praktijk- en theorie examen op vrijdag. Deze examens worden standaard afgenomen bij het CCV/CBR in Leusden.

Combinatie CCV-D1 en DEKRA D1

BRUSECO biedt u de mogelijkheid de CCV-D1 opleiding in combinatie met de internationale DEKRA opleiding te volgen. Hierbij rijdt u tijdens de praktijkdagen in binnen- én buitenland. U volgt de masterclasses van de DEKRA opleiding en doet zowel bij het CCV als bij DEKRA examen. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op: 088-2787 300.

Toelatingseisen Basisopleiding directiechauffeur

Toelating voor de CCV-D1 opleiding geschiedt op basis van de BRUSECO Monitor (intake).
Informatiepakket aanvragen Informatie over intake