Offre d´emploi chauffeur de direction

Werken als DEKRA of CCV-D gecertificeerd directiechauffeur

De markt vraagt steeds vaker naar BRUSECO opgeleide DEKRA of CCV-D gecertificeerde directiechauffeurs. Als erkend opleidingsinstituut biedt BRUSECO daarom kandidaten die door ons zijn opgeleid de mogelijkheid te solliciteren op de vacatures voor directiechauffeur die wij regelmatig binnen krijgen. Bruseco heeft daarvoor speciale overeenkomsten gesloten met diverse werkgevers. Kijk hier naar het filmpje over een gecertificeerde chauffeur die reageert op een vacature van een bekend limousinebedrijf.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een betrekking als directiechauffeur bij een van onze relaties dient u bij BRUSECO opgeleid te zijn.Tevens is het van belang dat u lid bent van de BRUSECO Business Club. Vraag hier informatie aan over de BRUSECO Monitor of de DEKRA en CCV-D opleidingen.
Bent u op zoek naar een BRUSECO gecertificeerde directiechauffeur?
Dan helpen we u graag verder. BRUSECO werft en selecteert voor u de directiechauffeur die bij u past, nationaal of internationaal gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u direct een chauffeur inhuren?
Ga dan naar BRUSSAARD: www.chauffeur.nl.

BRUSECO Select

Bent u een gecertificeerd Directiechauffeur en opgeleid bij BRUSECO? Of gaat u binnenkort de DEKRA of CCV-D opleiding voor directiechauffeurs via BRUSECO volgen? Dan komt u in aanmerking voor bemiddeling via BRUSECO Select. Uniek in Nederland. Zodra u uw opleiding bij BRUSECO hebt afgerond en over het CCV-D of DEKRA certificaat beschikt, kunt u reageren op onderstaande vacatures.

05.01.2016: Vacature directiechauffeur in Dubai (per direct)

Aan de slag als directiechauffeur in Dubai? Profiteer nu van een gratis opleiding, gratis inwoning en reiskosten!
Na een eerste succesvolle ronde mag BRUSECO exclusief voor Brussaard voor de tweede maal de selectie uitvoeren van mensen die een passie voor auto´s hebben en graag werkervaring in het buitenland op willen doen.

 

Schermafbeelding 2016-01-19 om 08.53.06

 

Lees hier wat de voordelen en voorwaarden zijn om te solliciteren voor de vacature VIP Chauffeur Dubai, welke documenten u moet inleveren en de verdere procedure. Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

 

Vacature gecertificeerde directiechauffeur omgeving Reeuwijk

Onze zustermaatschappij Brussaard zoekt een gecertificeerde directiechauffeur in de omgeving van Reeuwijk. BRUSECO verzorgt de werving & Selectie van deze vacature. Op de vacaturepagina van Brussaard vindt u meer informatie over deze vacature.

Voor deze vacature zijn reeds kandidaten voorgedragen! U kunt hier niet meer op reageren.

Vacature directiechauffeur in Amsterdam (2509)

Van een bekend bedrijf in Amsterdam kregen een leuke vacature binnen voor mensen die hun CV willen opbouwen:.

• D1 opgeleid, bij BRUSECO
• Minimaal 3 jaar in bezit van rijbewijs
• Woonachtig in regio Amsterdam
• Flexibel inzetbaar doordeweeks en weekend
• Onbesproken gedrag
• In bezit van eigen vervoer
• In bezit van taxi pas

Dit bedrijf biedt u een fulltime directiechauffeursfunctie aan, waarin een deel van de werkzaamheden met een auto van het bedrijf worden uitgevoerd en een deel in de auto van de client. De salariëring is afhankelijk van leeftijd en opleidingsniveau, en zal geschieden onder de taxi cao.
Heeft u interesse en voldoet u aan de voorwaarden? Stuur uw sollicitatieformat zo nsle mogelijk naar ons toe. Heeft u nog geen format, maar bent u wel bij BRUSECO opgeleid? Stuur ons een mail en u ontvangt het format retour!

Vacatures CCv-D directiechauffeurs in Amsterdam (2109)

BRUSECO heeft meerdere vacatures voor dienstverlenende en servicegerichte directiechauffeurs binnen gekregen.
U gaat werken voor een ambitieuze en groene werkgever, met de modernste voertuigen. U bent in het bezit van uw taxikaart en bent bereid om via uw nieuwe werkgever ook uw ontheffing voor de trambaan te behalen. U start in kleine elektrische voertuigen, om (bij voldoende talent) door te stromen naar het neusje van de zalm: de Tesla.
U werkt voor zakelijke opdrachtgevers en biedt uw gasten optimale service. U bent fulltime of minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

U woont binnen een straal van 35 kilometer rondom Amsterdam en heeft bij BRUSECO uw CCV D1 certificaat behaald.
U treedt in dienst bij deze werkgever. Ook ZZP-directiechauffeurs zijn van harte welkom.
Het betreft hier een functie om uw rijervaring en vakkennis op te doen. Een uitstekende startersfunctie om uw ervaring verder uit te breiden.

Heeft u interesse in deze vacature? BRUSECO helpt u graag verder! Stuur uw sollicitatieformat aan info@bruseco.nl. Wij beoordelen dan uw CV en dragen u voor na akkoord.

Gevraagd: gecertificeerde directiechauffeurs in Amsterdam (startersfunctie)

Juni 2015: Een groot limousinebedrijf heeft behoefte aan gecertificeerde directiechauffeurs die graag werkervaring op willen doen. Het betreft een vaste aanstelling van 36 uur. Het salaris is conform de Taxi CAO. Dit bedrijf biedt u echter wel de mogelijkheid alles wat u geleerd heeft in de opleiding in de praktijk verder uit te diepen en een CV op te bouwen. U rijdt voor directies van bedrijven, overheden en personeel en klanten van een grote vliegtuigmaatschappij. Omdat u rijdt in limousines met blauwe kentekenplaten is het belangrijk dat u beschikt over een chauffeurspas (aan te vragen als u beschikt over het CCV-D certificaat.)

Heeft u interesse in deze functie? Woont u in de directe omgeving van Amsterdam (25-30 km)? Vult u dan het sollicitatieformat in en stuur dit o.v.v. vacaturenummer 1806 naar BRUSECO. Heeft u nog geen format? Deze kunt u aanvragen per mail via het algemene mailadres.

Vacature directiechauffeur in Amsterdam, Schiphol, Delft, Rotterdam, Leuven, Brussel, Parijs, München, Frankfurt …

Het zijn enkele voorbeelden van steden waar ons team de afgelopen maanden vacatures heeft vervuld met BRUSECO opgeleide directiechauffeurs. Zowel multinationals, overheidsinstanties en aanbieders van limousinevervoer weten de weg naar BRUSECO te vinden. Wilt u ook reageren op nieuwe vacatures en bent u BRUSECO opgeleid? Vraag dan het sollicitatieformat aan en wordt lid van het BRUSECO netwerk op LinkedIn!

Vacature directiechauffeur

Regelmatig worden we door Brussaard Chauffeursdiensten, de grootste aanbieder van directievervoer, benaderd of we op zeer korte termijn directiechauffeurs kunnen voordragen voor een vacature. In dat geval wordt de vacature niet op deze website geplaatst, maar direct kandidaten die in het systeem van BRUSECO staan geregistreerd en voldoen aan de voorwaarden om voorgedragen te worden, aan Brussaard doorgegeven. Alleen kandidaten die BRUSECO zijn opgeleid of minimaal twee applicatiedagen bij BRUSECO hebben gevolgd komen hiervoor in aanmerking.
Informatiepakket aanvragen