Pour les entreprises

Screening en selectie van uw directiechauffeurs

Wij kunnen uw chauffeurs screenen, selecteren en opleiden voordat deze bij u in dienst treden. Dit kan zijn voor speciale functies, maar ook voor projecten. Als grootste opleider in diverse Europese landen beschikt BRUSECO over een uitvoerig bestand van goed gekwalificeerde directiechauffeurs die zich door BRUSECO laten bemiddelen.

Op discrete wijze wordt voor vertrouwensvolle functies de juiste directiechauffeur geselecteerd.
BRUSECO beschikt over alle gegevens en ervaringsfeiten van gecertificeerde kandidaten. Zo kan het kaf van het koren worden gescheiden. Daarbij maken we vaak gebruik van een antecedentenonderzoek. Directiechauffeurs die niet (meer) passen in het BRUSECO profiel worden uitgesloten van opname in haar database.

U zoekt de speld in de hooiberg, BRUSECO heeft een speldenkussen vol.
Met één telefoontje en het kennismakingsgesprek met de directiechauffeur is geregeld: 088- 27 87 300. BRUSECO werkt bij de werving en selectie van directiechauffeurs alleen op basis van exclusiviteit.

22 jaar kennis en ervaring: we delen het graag met u.
BRUSECO heeft meer dan 22 jaar ervaring in het opleiden, selecteren en detacheren van vakbekwame directiechauffeurs. Als grootste opleider van Nederland laten we u graag profiteren van onze kennis en ervaring. Bent u benieuwd wat BRUSECO voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte: 088 27 87 300.

 

Bent u op zoek naar een BRUSECO gecertificeerde directiechauffeur op afroep?

Voor een tijdelijke directiechauffeur, op regelmatige of onregelmatige basis verwijzen wij u graag door naar Brussaard (www.chauffeur.nl ) de grootste leverancier van directiechauffeurs in Nederland en België.

 

Internationale Partners BRUSECO

Interline München, partner van Carey Internationalinterline_logo2
(een van de grootste anbieders van limousinevervoer weredlwijd) heeft BRUSECO gekozen tot ´First Supplier´. Alle nieuwe chauffeurs die bij Interline komen werken dienen eerst de opleiding directiechauffeur DEKRA D1 gevolgd te hebben. Deze chauffeurs worden opgeleid door instructeurs van BRUSECO Duitsland.

Een van de grootste limousinebedrijven in Frankrijk, Biribin Limousines, heeft BRUSECO benaderd voor de biribin-kopie-1opleiding van haar chauffeurs. Biribin, die veel grote opdrachtgevers tot haar klantenkring mag rekenen, heeft gekozen voor de opleiding International Executive Chauffeur DEKRA D1 van BRUSECO. Deze opleidingen worden zowel in Parijs als in Brussel gegeven door BRUSECO Frankrijk.

Informatiepakket aanvragen