Test de qualification

U wilt directiechauffeur worden?

U wilt directiechauffeur worden? De eerste stap is de BRUSECO Monitor; een uniek assessment waarbij helder in kaart wordt gebracht welke kwaliteiten u van nature bezit en wat uw kansen zijn om de opleiding te kunnen voltooien.

CCV-D of DEKRA certificering

Iedereen met een B-rijbewijs kan in principe de CCV-D opleiding tot directiechauffeur volgen. DEKRA stelt als exameneis dat u na het volgen van de opleiding International Executive Chauffeur (IEC) een VOG verklaring en een Geneeskundige Verklaring dient te  overleggen om in het internationale DEKRA register opgenomen te kunnen worden.

In de BRUSECO Monitor worden de accenten in de begeleiding bij een ieder persoonlijk geanalyseerd. De BRUSECO Monitor is speciaal hiervoor ontwikkeld. De uitslag van de BRUSECO Monitor bepaalt  of u over de juiste kwaliteiten beschikt om de Vakopleiding Directiechauffeur CCV-D1 of de opleiding International Executive Chauffeur DEKRA D1 te gaan volgen. Hiermee voorkomt u dat u halverwege de DEKRA D1 opleiding of CCV-D1 opleiding zult moeten afhaken en daardoor uw opleidingsgeld kwijt bent.
Kijk hier naar een impressie van de Monitor voor de DEKRA D1 opleiding of CCV-D1 opleiding.

Uw sterke punten als directiechauffeur

De BRUSECO Monitor is het vertrekpunt voor een gedegen, persoonlijk afgestemde chauffeursopleiding. U krijgt tijdens de Monitor meer inzicht in uw eigen handelen, sterke punten en eventuele blokkades. En niet alleen u, ook de BRUSECO instructeur krijgt een duidelijk beeld van het niveau waarmee u aan de opleiding begint. Daardoor kan hij u veel gerichter begeleiden. Zo behaalt u gemakkelijker uw DEKRA D1, CCV-D1, CCV-D2 en mogelijk zelfs uw D3 certificaat.

Bent u benieuwd waar uw eigen sterke punten liggen? Wilt u opgeleid worden door de grootste opleider van directiechauffeurs in Nederland? We nodigen u van harte uit deze uitdaging aan te nemen en te ontdekken of er in u een directiechauffeur schuilt!
Vraag vandaag nog informatie aan over de CCV-D opleiding directiechauffeur of de internationale opleiding DEKRA D1 en schrijf u in voor de Bruseco Monitor.