Masterclass Levensreddend handelen en training Chauffeur te Water

Bent u reeds opgeleid als D1 gecertificeerd directiechauffeur? Dan is dit interessant voor u. De masterclass ‘’Levensreddend Handelen’’ wordt in combinatie met de training ‘’Chauffeur te Water’’ erkend als officiële herhaling dag om uw DEKRA D1 en CCV D certificaat geldig te houden. Op zaterdag 13 april 2019 geven wij deze 2 trainingen. U leert o.a. hoe u moet reanimeren in een noodsituatie en wat u moet doen als uw auto te water raakt. Daarnaast zijn deze masterclasses een verplicht onderdeel voor uw D2 en VeiligheidsChauffeur D3 certificaat.

 

 Voor reeds gecertificeerde directiechauffeurs geldt het volgende:

• D1 gecertificeerde directiechauffeurs: u kunt door middel van deze training uw DEKRA D1 en CCV D certificaat geldig houden

• Verplicht voor chauffeurs met D2 en Veiligheidschauffeur D3 certificaat

 

Dagdeel 1: AED / Reanimatie Training
Dagdeel 2: Auto te water training

U kunt deze trainingen beide volgen op dezelfde dag, maar u kunt ook voor één onderdeel kiezen. Alleen voor DEKRA of CCV gecertificeerde directiechauffeurs is de combinatie van deze twee masterclasses een verplichting om uw DEKRA of CCV D certificaat geldig houden.

Training Levensreddend handelen

Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als hun collega of partner een hartaanval krijgt of plotseling neervalt. Dit zijn juist momenten die van levensbelang zijn. Bij de masterclass ‘’Levensreddend Handelen’’ leert u hoe en wanneer u kunt reanimeren.

Als u de AED Reanimatie training heeft gevolgd ontvangt u een officieel certificaat en een persoonlijk pasje. U mag dan als burgerhulpverlener officieel reanimeren. Directiechauffeurs ontvangen naast het officiële certificaat en pasje ook het certificaat Levensreddend handelen voor directiechauffeurs op niveau D1, D2, D3 van BRUSECO.

 

Schrijf u in door onderstaand contactformulier in te vullen. Geef hierbij duidelijk aan welke training(en) u mee wilt doen.

Training Chauffeur te Water

Dit is een echte vaardigheidstraining. U leert als bestuurder, bijrijder of passagier praktisch te handelen in bijzondere omstandigheden. Deze training is een verplicht onderdeel van onze vakopleiding VeiligheidsChauffeur D3. Het certificaat Auto te Water blijft drie jaar geldig.

 

Wat u leert in de training:
• Hoe kom ik uit een auto die te water raakt?
• Hoe ga ik om met mijn passagier(s)?
• Wat is de snelste weg naar buiten?
• Wat moet ik doen als de auto direct zinkt?
• Hoe moet ik handelen als de auto op zijn kop in het water terecht komt?
• Wat voel ik, ervaar ik? Hoe ga ik om met mijn angst?
• Hoe kan ik anderen redden?

 

Bekijk onderstaande video over de BRUSECO training Chauffeur te Water.

Wanneer vinden de trainingen plaats?

Beide trainingen worden gegeven op zaterdag 13 april en duren beide 1 dagdeel.

 

Training Levensreddend handelen:
Datum: Zaterdag 13 april 2019
Locatie: Maarssen, kantoor BRUSECO, Bisonspoor 5000 te Maarssen
Tijd: 8.30 uur- 12.00 uur
Aantal personen: Max 8 personen

 

Na de eerste training vertrekken we om 12:15 naar Alphen aan den Rijn waar de training Chauffeur te Water zal plaatsvinden.

 

Training Chauffeur te Water:
Datum: Zaterdag 13 april 2019
Locatie: Alphen Aan den Rijn, zwembad De Hoorn
Tijd: 13.15 uur- 16.00 uur
Aantal personen: max 12 personen

 

Vraag hier meer informatie op over de herhalingsdagen bij Bruseco.

 

U kunt uzelf inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld hierin aan welke training(en) u mee wilt doen.
Wij zien u graag zaterdag 13 april!