Hoe maakt u echt onderscheid?

De economie groeit. Dat is goed nieuws voor de directie- en privéchauffeurs in Nederland. De werkdagen van onze cliënten worden langer en de files nemen fors toe. Tegelijkertijd is bellen en WhatsAppen achter het stuur ´not done´. De directiechauffeur biedt zijn cliënt meer declarabele werktijd en veilig vervoer. Als directiechauffeur kunt u hierin het onderscheid maken.

 

Applicatiedagen maken u professioneler
Bent u gecertificeerd directiechauffeur? Houdt dan uw waardevolle certificaat geldig! Dat kunt u doen door jaarlijks een herhalingsdag (ook wel applicatiedag genoemd) te volgen. Dit moet een masterclass zijn (in groepsverband) of een praktijkdag rijvaardigheid.

 

Voordelen van het volgen van de BRUSECO herhalingsdagen

  1. U breidt uw kennis vanuit de vakopleiding directiechauffeur verder uit waardoor u in verschillende situaties adequater op kunt treden,
  2. Met de behaalde certificaten toont u in uw CV uw kwaliteiten als directiechauffeur aan.
  3. U groeit in uw werk als directiechauffeur; dat merkt de cliënt direct.
  4. Door het opdoen van extra kennis en ervaring kunt u zich onderscheiden van uw collega´s.

Aangezien het certificaat directiechauffeur een voorwaarde is om werkzaam te zijn voor de overheid, het bedrijfsleven en diverse instellingen is het belangrijk dat u uw certificaat geldig houdt. Dat kan via trainingen en masterclasses. In de agenda op onze website ziet u een actueel overzicht van de eerstvolgende data waarop wij specifieke trainingen aanbieden.
Wilt u liever een training op maat? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor contact op met de medewerkers van BRUSECO via mail of telefonisch: 088 2787 300.