9 oktober – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs

fotowbSpeciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.

 

Als professional leert u die kenmerken te herkennen en daarnaar te handelen. U leert wat uw rol is in een ongevalssituatie (mocht het toch zo ver komen) en hoe u moet handelen richting uw VIP (of andere medepassagiers). U leert de rol kennen van de hulpdiensten: politie, ambulance, brandweer en de wegbeheerder (bijvoorbeeld Rijkswaterstaat).

 

Deze training kunt u via de unieke online leeromgeving van BRUSECO beginnen met het eigen maken van de interessante lesstof. Daarna volgt u een Masterclass voor een interactieve training waarbij u uw vaardigheden aanscherpt en uw ervaringen deelt met andere professionele weggebruikers. Aan het einde van uw Masterclass maakt u een afsluitende toets en ontvangt u uw certificaat Incidentmanagement (drie jaar geldig).

 

Deze training is voor iedereen toegankelijk. Volgt u deze training via BRUSECO dan geldt deze ook als verplichte bijscholing van het CCV-D1 én het DEKRA-certificaat.
Hier leest u meer over de BRUSECO masterclass Incidentmanagement.