Informatiebijeenkomsten

Waarom anderen zich reeds hebben aangemeld voor onze informatiebijeenkomsten:

 • Ze willen meer te weten komen over de vaardigheden en verschillende toepassingen die nodig zijn om een bepaalde chauffeursopleiding te volgen.
 • Het vak van directie- /privechauffeur spreekt ze al langere tijd aan.
 • Na x aantal jaar in een andere sector actief te zijn geweest, willen ze weer een vak leren en/of een opleiding volgen.
 • Ze willen een nieuwe carriere beginnen.
 • Na miljoenen kilometers rijervaring zien ze toch nog steeds ruimte voor verbetering.
 • Ze willen graag van anderen leren.
 • Ze willen meer leren over de psychologische aspecten van het vak.
 • Ze willen van carrière veranderen vanwege medische beperkingen.
 • Overige redenen.

Klik hier voor onze kalender

 

Fabian Beumer - Directiechauffeur

 

 

 

 

 

Fabian Beumer, Directiechauffeur

“Eind februari 2022 heb ik mijn Monitor gedaan samen met Dhr. Ron van Doorn. Dit naar aanleiding van de informatiebijeenkomst die werd gegeven door Dhr. Paul Brussaard. Dit maakte mij enthousiast om door te gaan voor de Monitor. De uitslag van de Monitor was positief en heb toen besloten te gaan starten aan de opleiding CCV D1. Deze opleiding ben ik gestart in Maart 2022. Ik heb de praktijkdagen als zeer leerzaam ervaren. Andere woorden die ik ervoor heb zijn pittig en leuk. Je zult ervaren dat je rijstijl gaat veranderen in positieve zin! Deze praktijkweek werd verzorgd door Dhr. Ron van Doorn. Nogmaals dank voor de goede en fijne begeleiding. Inmiddels ben ik vorige week geslaagd voor deze opleiding. Wellicht dat ik op korte termijn ook de DEKRA opleiding bij Bruseco wil gaan halen.

directiechauffeurs

Wat kenmerkt onze informatiebijeenkomsten? 

 • Al onze informatiebijeenkomsten zijn online.
 • Een (nieuwe) carrière of loopbaan als chauffeur vraagt om een goede voorlichting. Informeer jezelf goed, zodat je de juiste keuzes maakt. Ook als je jezelf verder wilt ontwikkelen als chauffeur is een goede voorbereiding heel belangrijk.
 • Neem kosteloos deel aan onze informatiebijeenkomsten en ‘chauffeur vakdagen’.
 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, Facebookpagina of LinkedIn Pagina om op de hoogte te blijven.

Directiechauffeur opleiding BRUSECO

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we je meer over:

 • De opleiding, de investering en kansen in de arbeidsmarkt.
 • Wat je gaat verdienen.
 • Hoe kun je starten als nieuwkomer? Misschien ben je al chauffeur en wil je jezelf verder specialiseren. Dat is natuurlijk heel interessant voor jouw potentiële nieuwe werkgever of opdrachtgevers.
 • Misschien wil je wel ZZP-er worden? Die zijn veel gevraagd in de huidige arbeidsmarkt. Ook daarmee kunnen wij jou helpen.

Graag willen wij met jou op pad. Om je wegwijs te maken in het vak van chauffeur. Of het nu om het vak van directiechauffeur, ambulancechauffeur, taxichauffeur of touringcarchauffeur gaat.

 • Bij BRUSECO vind je alles onder 1 dak.
 • Daarnaast kun je gewoon switchen.
 • Chauffeur.nl zal graag een beroep op jou willen doen als je eenmaal bent gecertificeerd als chauffeur. Indien er een opdrachtgever in jouw regio behoefte heeft aan een professionele chauffeur achter het stuur.

 

Klik hier voor onze kalender

 

bas bazuine directiechauffeur

Bas Bazuine, Internationaal Executive Chauffeur DEKRA D1

“Kort gezegd: Het hele bedrijf is toegankelijk, communicatief vaardig, open, eerlijk, en transparant. Iedereen helpt jou om je doel te halen. Als eerst een informatie avond waar de vaardigheden en verschillende toepassingen van DEKRA- en CCV-D1 goed word uitgelegd. Hierna was meteen duidelijk dat DEKRA D1 bij mij past. Dan volgt een rijvaardigheid monitor. Past je rijstijl bij DEKRA- of CCV- D1. Hier word je vakkundig naar gekeken. Dan voor DEKRA-D1 een 5 daagse training door Nederland, Duisland en België. wat je hier geleerd wordt is niet te beschrijven. top, geweldig, fantastisch! Dan nog Theorie en één dag masterclass psychologie. Ook heel leerzaam maar vooral ook een les pakket dat goed in elkaar zit.
Door corona heb ik nog de ervaring dat de lessen stil kwamen te liggen en de examen uitgesteld werd. Over de informatie, begeleiding en aanpak van online lessen ben ik dan ook vol lof! Ook de medewerkers achter de schermen hebben mij goed begeleid en op de hoogte gehouden over de gang van zaken. en dat terwijl ze zelf nog gingen verhuizen naar een ander pand. Naadloos is dit gegaan ik heb niks gemerkt en nergens hinder van gehad.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

 • 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
 • 14 en 28 augustus 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
 • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]