Interline Duitsland kiest voor BRUSECO als vakopleider

Het gerenommeerde Interline Limousines in Duitsland kiest voor het onafhankelijke DEKRA certificaat , om aan te tonen dat hun directiechauffeurs over specifieke eigenschappen en kwaliteiten beschikken. Interline geeft op haar website aan dat BRUSECO verantwoordelijk is voor deze vakopleiding die in geheel Duitsland wordt gegeven door gekwalificeerde instructeurs van BRUSECO. En daar zijn wij trots op!

“Zo geeft Interline het voorbeeld aan de zakelijke markt. Door de onafhankelijke certificering weten de grote multinationals, advocatenkantoren en andere organisaties dat er kwalitatief hoogwaardig opgeleide directiechauffeurs achter het stuur zitten. Dat biedt garanties voor veiligheid en comfort. Dat is heel normaal in Duitsland. De Duitsers gaan niet over 1 nacht ijs”, aldus Paul Brussaard die sinds 2009 als directeur in de Duitstalige landen actief is.

 

In Duitsland verzorgt BRUSECO zowel de DEKRA D1 als de DEKRA D2 opleiding, geëxamineerd door DEKRA. In het voorjaar van 2019 komt de DEKRA D2 opleiding ook naar Nederland.

 

BRUSECO is in 2009 in Duitsland gestart met het geven van de opleiding directiechauffeur. Voor de examinering is wederzijds informatie uitgewisseld tussen het CCV en de examinatoren van DEKRA om tot een nieuwe certificeringswijze in Duitsland te komen. De Duitse examinatoren hebben in Nederland, uiteraard in overleg met het CCV, enkele CCV-D examens bijgewoond om te zien hoe in Nederland geëxamineerd wordt (en later vice versa).

Na input van een uitgebreid college van Deskundigen is de toetsmatrijs verder ontwikkeld voor eerst de Duitse en daarna ook voor de Franse en Nederlandstalige markt. De theorie van het CCV-D programma is volledig opgenomen in de leerstof van Nederlandse DEKRA opleiding, omdat dit de basisstof voor iedere directiechauffeur is. Daarnaast bevat de theorie van de DEKRA opleiding aanvullende modules. De theorie wordt door middel van een onafhankelijk examen getoetst.

 

Hier vindt u meer informatie over INTERLINE en de samenwerking met BRUSECO:  https://lnkd.in/gCR2XQH