Internationale opleiding directiechauffeur DEKRA D1

Het Duitse keurmerk voor directiechauffeurs is sinds 1 december 2012 ook in Nederland beschikbaar. Na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden ook in Nederland, België en Frankrijk examens afgenomen. Duitsland voert dit keurmerk, dat exclusief wordt uitgegeven door de DEKRA, al sinds 2009.

  • DEKRA is een wereldwijd opererend certificeringsinstituut met ruim 44.000 medewerkers.
  • DEKRA is in Nederland o.a. eigenaar van KEMA Quality en richten zich o.a. op het certificeren van specialistische beroepsgroepen.

Deze certificering waarborgt het kwaliteitsniveau van de medewerkers in het algemeen en bij dit keurmerk van directiechauffeurs in het bijzonder.

In Nederland verzorgt BRUSECO de opleidingen voor het ´International Executive Chauffeur (IEC)´ certificaat. Sinds 2009 verzorgt BRUSECO in Duitsland voor overheden en top limousinebedrijven deze opleiding. BRUSECO is in Duitsland reeds marktleider op dit specifieke terrein.

“Wij zijn als BRUSECO trots om deze opleidingen nu ook in Nederland en België te mogen verzorgen. Het is een sterk verbeterde versie van het huidige CCV-D programma, waarin beroepshouding, psychologie van het vak directiechauffeur en buitenlandse verkeersregels en verkeersdeelneming worden getoetst door het onafhankelijke (en internationaal gevestigde) DEKRA.

Dit programma komt als geroepen. De arbeidsmarkt vraagt steeds vaker naar directiechauffeurs die meer kunnen dan alleen autorijden. Het gaat ook over sociale vaardigheden, presentatie en gastheerschap.

Daar past dit programma mét internationaal erkende certificering naadloos bij”, aldus Paul Brussaard, directeur bij BRUSECO tijdens het tekenen van de overeenkomst.

 

overeenkomst_bruseco_en_dekra_wb
Paul Brussaard (directeur BRUSECO) en Patrick Brom (DEKRA NL)

 

College van Deskundigen International Executive Chauffeur

De opleiding in Nederland en België staat onder toezicht van een onafhankelijk College van deskundigen. Hierin zitten eindafnemers, directiechauffeurs (internationaal actief) en een etiquette/protocol specialist.

Trainingsdagen als herhalingsdagen CCV-D certificaat

De opleiding tot international Executive Chauffeur bestaat uit vier praktijkdagen die in binnen en buitenland worden gereden.

Daarnaast volgt u een masterclass. Directiechauffeurs die in het bezit zijn van het CCV-D certificaat hoeven slechts een masterclass en twee praktijkdagen te volgen (die afgetekend kunnen worden als herhalingsdagen CCV-D) plus de aanvullende theoriemodules, voor ze kunnen deelnemen aan het DEKRA theorie- en praktijkexamen.

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]