1 juli – Masterclass Autotechniek en Veiligheid, duurzaam veilig

DEKRA en CCV erkend

De werkplek van de directiechauffeur verandert snel. Alle merken zoals Audi, BMW, Mercedes, Tesla, Volvo, Porsche Hybride, hebben allerlei snufjes aan boord. Kent u ze al?

“Heb ik die nieuwste technische snufjes aan boord wel nodig? “of “Ga ik ze allemaal gebruiken of niet?“  Dat zijn vragen die we onszelf stellen als directiechauffeur. Want de ervaring leert ons dat het een aantal jaren geleden echt niet handig was. Maar hoever gaat de techniek nu? Kunt u de voordelen ervan ervaren? Of toch niet?

 

Nieuwe technieken zorgen ervoor dat het werk van de directie- en privéchauffeur op vele fronten wordt verlicht. Als directiechauffeur moet je continu afwegen wat optimaal is. De balans tussen optimale veiligheid, optimaal comfort, duurzaam rijden in combinatie met de nieuwste technieken vraagt om keuzes. Met deze masterclass van BRUSECO komt u goed beslagen ten ijs.

De masterclass Autotechniek en veiligheid is door DEKRA en CCV erkend als officiële herhalingsdag. Zo houdt u uw DEKRA én CCV D certificaat geldig! BRUSECO meldt u, als erkende opleider, bij deze instanties aan. U verkrijgt actuele kennis, op een interessante manier gebracht door ervaren docenten. Zo kunt u ook uw opdrachtgever of werkgever adviseren over de volgende aankoop van een nieuw voertuig.

 

Heeft u interesse deze masterclass te volgen? Kijk hier voor meer informatie en schrijf u in voor deze masterclass

Meld u dan aan voor deze masterclass en profiteer meteen van een aantrekkelijke korting via de actie applicatiedagen. Vraag hiernaar bij de medewerkers van de planning.

 

Wilt u een stap verder gaan? Dan kunt u ook de bovengenoemde technische snufjes zelf in de praktijk uitproberen en ervaren. Daarvoor is de praktijkdag Autotechniek en veiligheid ontwikkeld.  

 

 

De instructievoertuigen van BRUSECO zijn voorzien van de allernieuwste technische snufjes. Ervaar het nu zelf tijdens de praktijkdag Autotechniek en veiligheid in één van onze Volvo S90´s.

 

BRUSECO biedt u echter ook de mogelijkheid deze rijtraining in een Tesla te volgen. Deze trainingsdag wordt door DEKRA erkend als officiële herhalingsdag voor het verlengen van uw behaalde DEKRA certificaat. Het CCV erkent het rijden in de Tesla helaas niet als applicatiedag om uw certificaat geldig te houden.

 

Bent u geïnteresseerd om de praktijkdag Autotechniek en veiligheid in een Tesla te volgen? Stuur dan een mail naar info@bruseco.nl o.v.v. Tesla applicatiedag. Wij sturen u dan hierover aanvullende informatie toe.

 

Houdt u certificaat geldig en vergroot uw kennis en ervaring als directiechauffeur! Met BRUSECO heeft u een voorsprong op de arbeidsmarkt.