28 maart – Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer

image_00052Bent u werkzaam binnen de uitvaartbranche, als uitvaartleider of chauffeur? Of bent u zelfstandig chauffeur die zich graag wil specialiseren in het vak van Chauffeur Uitvaartvervoer? Volg dan bij BRUSECO de Vakopleiding Chauffeur Uitvaartvervoer. Deze opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijktraining. De theorie volgt u online, via Excellent.Me, de eigen leeromgeving van BRUSECO. De praktijk vindt plaats op Landgoed Dijnselburg in Zeist.
Tijdens deze training leert u welke wettelijke kaders van toepassing zijn op dit vak. Daarnaast gaan we in op alle aspecten die samenhangen met een perfecte uitvoering van het vervoer (afstemming). Als chauffeur krijgt u een professioneel kader waarbinnen u in de praktijk optimale service kunt bieden. Er vindt tevens een uitwisseling van ervaring plaats (Meester Gezel principe). Kennis en ervaring wordt vermenigvuldigd en gedeeld.

 

Tijdens de middag wordt ook in stoet gereden, zodat deze techniek ook optimaal wordt beheerst. Bij voorkeur komt u met een volgauto. Neemt u als particulier deel? Dan kunt u uw eigen auto meenemen. Voorafgaand aan de trainingsdag ontvangt u een eigen login code voor de online leeromgeving van Excellent.Me zodat u thuis al kunt beginnen met de training. Dit maakt het effect van de Masterclass groter.

Benieuwd hoe anderen deze Vakopleiding ervaren hebben? Lees hier de blog van een uitvaartbegeleider.