25 januari – Masterclass Security Awareness 1

saU heeft een smartphone, laptop, tablet en bent in feite altijd online verbonden met internet. U doet uw bankzaken online, bent actief op social media en koopt ook wel eens iets bij een webwinkel. Grenzen tussen landen verdwijnen door het internet. We kunnen ons niet meer voorstellen dat er geen internet zou zijn. Maar daarin schuilt ook een gevaar. De masterclass Security Awareness 1 is speciaal gericht op bewustwording van de risico’s die we heden ten dage lopen bij het online verbonden zijn met de wereld.

 

Uw positie als dienstverlener, chauffeur, leidinggevende, adviseur of als direct betrokkene bij het hoger management op het gebied van cyber security is kwetsbaar. Veel mensen zijn zich niet volledig bewust van de risico’s die zij, en hun collega´s, lopen wanneer ze verbonden zijn met internet. Terwijl hun acties (of het nalaten ervan) enorme consequenties kunnen hebben.

 

Deze masterclass staat open voor iedereen die veel online werkt. U hoeft dus niet bij BRUSECO opgeleid te zijn. Ook uw buurman of kennissen kunnen deelnemen aan deze zeer praktische en informatieve masterclass. Mensen die in het bezit zijn van het DEKRA IEC certificaat kunnen deze dag laten registreren als applicatiedag!
Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze zeer interessante training! Meld u aan via mail. Wij reserveren dan een of meerdere plaatsen voor u.