7 en 18 mei – Masterclasses didactische vaardigheden rijonderricht voorrangsvoertuigen

 

Realistische training door hulpverleners

Ben je rijinstructeur? En wil jij je specialiseren in het rijonderricht geven met Optische en Geluidssignalen? Ben jij bereid om als rijdocent OGS+ de chauffeurs van onze hulpdiensten veiliger aan het verkeer te laten deelnemen? Deze functie vraagt om zelfkennis, een professionele coachende manier van opleiden en trainen, vakkennis en vaardigheden. BRUSECO helpt je om beter voorbereid aan de slag te gaan. Daarvoor hebben we, in samenwerking met de hulpdiensten, de Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen ontwikkeld. Dit is een unieke opleiding en de eerste in haar soort in Nederland.

 

Naast de praktijktraining en de verplichte examens bij het IBKI biedt BRUSECO bevat deze leergang ook twee masterclasses die betrekking hebben op het instructie geven aan chauffeurs van hulpdiensten. Ook kun je na afloop van de opleiding meelopen met gespecialiseerde OGS+ instructeurs. Met meer dan 15 jaar ervaring is BRUSECO de specialist in het vakkundig opleiden en begeleiden van Rijinstructeurs, docenten, trainers en coaches.

 

Lees hier meer over de masterclasses didactische vaardigheden: Masterclass Didactische vaardigheden Rijonderricht Hulpdiensten, AF en AV

Lees hier meer over Opleiding instructeur OGS+  

 

Er zijn nog enkele opleidingsplaatsen beschikbaar! Kijk in de BRUSECO agenda wanneer de eerste mogelijkheid is om deel te nemen.