Motorinstructeur m/v voor Rwanda gezocht

BRUSECO GmbH is sinds langere tijd verbonden aan chauffeursprojecten die door de Duitse overheid via GIZ worden gestimuleerd in de opkomende Afrikaanse landen. BRUSECO wordt hiervoor als adviseur ingehuurd. BRUSECO heeft het afgelopen jaar uitgebreide lesprogramma’s geschreven voor de DRIVER ACADEMY Rwanda. Zo draagt BRUSECO ook bij aan de verkeersveiligheid in Rwanda, door het trainen van de vakbekwaamheid van Afrikaanse taxi- limousine en directiechauffeurs.

 

BRUSECO GmbH is nu op zoek naar een Train-the-trainer die lokale motor instructeurs in Rwanda kan voorzien van de nieuwste rijtechnieken, veiligheidstechnieken en rekening houdt met de capaciteiten van de vrouw. We zijn dus opzoek naar een instructeur die een vrouw-vriendelijke training wil ontwikkelen en die training wil geven aan lokale motorinstructeurs in Rwanda. Dit kan een mannelijke als ook vrouwelijke motorinstructrice zijn die vloeiend Engels spreekt.

 

Ben jij bereid om af te reizen naar Rwanda, om daar namens BRUSECO motorinstructeurs te trainen? Wil jij meebouwen aan nieuwe lesplannen voor de DRIVE ACADEMY in dit prachtige land met enorme toekomstmogelijkheden? Wees dan welkom om ons team van topinstructeurs te komen versterken.

 

Stuur jouw email met motivatie naar info@bruseco.nl o.v.v. Motortraining Rwanda, t.a.v. de Paul Brussaard. Financieel afspraken worden pas gemaakt nadat sprake is van gebleken geschiktheid en de bereidheid om af te te reizen naar Rwanda.

 

Wil je meer informatie over dit project? Mail jouw vraag dan naar info@bruseco.nl