Neem nu jouw eerste stap naar Rijdocent OGS+

Wil jij jezelf specialiseren als Rijdocent OGS+? Wil je samen met de BrandweerRijschool groeien in dit vakgebied? Dan kan nu heel gemakkelijk.

Zet jouw eerste stap naar Rijdocent Optische en Geluidssignalen, samen met BRUSECO.

 

Op vrijdag 24 januari 2020 geeft BRUSECO een examentraining voor het OGS+ theorie-examen. Zo ben je in 3,5 uur op de hoogte van de vrijstellingen en kun je deelnemen aan het theorie-examen OGS+ van het IBKI.

 

Deze training geeft je een goede steun in de rug om het theorie-examen te halen, als onderdeel van jouw Bevoegdheidspas OGS+, uitgegeven door het IBKI.

 

Doordat deze module klassikaal wordt aangeboden, voor één dagdeel, worden de kosten laag gehouden, zodat het voor veel rijinstructeurs mogelijk is om deel te nemen. Nu hoef je thuis niet zo lang te studeren, maar alleen de puntjes op de i te zetten. Onze ervaren OGS+ rijdocent biedt jou inzicht in de belangrijkste onderdelen. Daarnaast laat hij ook voorbeelden zien en fris jij daardoor jouw kennis op van het RVV en de Brancherichtlijn.

 

Deze theorietraining is ook een mooie oriëntatie voor jouw mogelijke specialisatie binnen het vakgebied van Rijinstructeur. Als je deze module hebt gevolgd en het spreekt je aan, dan kan je met gemak deelnemen aan de volledige Leergang Didactische Vaardigheden Rijonderricht Voorrangsvoertuigen. De BrandweerRijschool van BRUSECO regelt dan ook voor jou de praktijktraining (2 dagen) en het praktijkexamen OGS+ bij het IBKI . Slaag je voor het praktijk en het theorie-examen dan is jouw bevoegdheidspas OGS+ voor vijf jaar geldig.

 

Wil je je aanmelden of inschrijven voor de examentraining OGS+ Theorie op vrijdagochtend 24 januari 2020? Vul dan het Aanmeldformulier examentraining theorie OGS+ in en mail dit naar info@bruseco.nl.

 

Ben je WRM-gecertificeerd en heb je interesse in de Vakopleiding Rijinstructeur OGS+? Klik dan hier.

 

Heb je nog geen WRM-instructeursbewijs, maar wel interesse om Rijinstructeur OGS+ te worden? Klik dan hier.