NLP-rijinstructeur (met certificaat)

“Iedereen kan voor zichzelf een reden bedenken om deel te nemen aan deze NLP-rijinstructeur training van BRUSECO”.

 

We zijn als rijinstructeur iedere dag bezig met andere mensen. Tegelijkertijd willen we ons doel bereiken: de leerling of kandidaat echt iets leren, zodat deze veilig aan het verkeer zal deelnemen, na het succesvol afronden van jouw rijopleiding.

 

Jij doet enorm jouw best om dit doel te bereiken. Want je bent daarin gedreven. Je bent immers rijinstructeur geworden, omdat jij dit leuk vindt om te doen. En je hebt er ook heel veel plezier in!

 

Toch is er iets wat voor jou nog niet helemaal lekker loopt. Soms lukt het niet met een leerling, of gaat jouw dag niet zoals je had gehoopt. Of je ziet het slagingspercentage regelmatig dalen. Misschien komt dat omdat je zelf even niet lekker in jouw vel zit. Je vindt sommige leerlingen lastig of ongrijpbaar. De lol gaat er misschien een beetje voor je af… Of vind je iedere dag teveel op de vorige dag lijken en mis je de uitdaging?

 

Iedereen kan voor zichzelf een reden bedenken om deel te nemen aan deze NLP-rijinstructeur training van BRUSECO. Want deze training is gericht op vele aspecten uit jouw beroepsleven, maar ook uit jouw persoonlijke leven: hoe gaat het met jou? En heb je er lol in? Zou je er meer uit willen halen? Hoe doe je dat dan?

 

Deze NLP-training gaat over jou in relatie tot jouw (werk) omgeving. We geven je inzicht in technieken die praktisch en simpel zijn om jouw werk effectiever te laten worden. Gemakkelijker en leuker. Hoe dat kan? Dat kan met toegepaste NLP. Samen met jouw trainer en veilige groep mede-kandidaten brengen we je graag verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij staat centraal in deze training.

 

Deze training NLP-rijinstructeur biedt wat jij nodig hebt. Door de unieke trainingsopzet, heeft deze training direct invloed op het vergroten van jouw persoonlijke communicatie en jouw coachingsvaardigheden. Ook biedt deze training de mogelijkheid om te reflecteren, zodat je verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling. De trainer is tevens jouw begeleider.

 

Enkele reacties van onze kandidaten:

 

“Had ik dit maar eerder gedaan, dan was het flink gemakkelijker geweest in mijn werk en privé-leven” (Hennie S, 60 jaar).

 

“Wat is dit toch fijn om met elkaar te ontdekken! Dat geeft echt weer plezier terug in mijn relaties met anderen, waar onder ook mijn leerlingen. Ik kijk nu toch anders tegen bepaalde dingen aan!”, Ron van P. (56 jaar).

 

  • Ook krijg je inzichten in die momenten wanneer het níet gaat zoals je zou willen en hoe je hier zelf invloed op hebt;
  • We geven je antwoord op de vraag waarom het de ene rijinstructeur wel lukt om zijn/haar boodschap helder over te brengen en waarom het de ander niet lukt;
  • Hoe maak je als rijinstructeur nou écht contact met de leerling?
  • Je maakt een slag van instructeur naar coach, omdat je jezelf en de ander leert begrijpen;
  • Na afloop van deze tweedaagse training kun je ervoor kiezen om de vervolgopleiding tot NLP-practitioner te volgen.

 

BRUSECO biedt de mogelijkheid om een professionele NLP-training te volgen, die meetelt voor twee dagen theoriebijscholing. Je hebt dus dubbel voordeel: je communicatieve vaardigheden worden sterk verbeterd én je volgt tegelijk de verplichte bijscholing voor rijinstructeurs.

 

De bijscholingsdagdelen worden genoteerd op de bijscholing “Rijinstructie en NLP” en “Leerlingherkenning en leerlingbegeleiding”.

 

Wil je meer informatie over deze training? Klik dan hier voor meer informatie of bel met BRUSECO via 088-278 7300.