NLP-rijinstructeur (met certificaat)

“Iedereen kan voor zichzelf een reden bedenken om deel te nemen aan deze NLP-rijinstructeur training van BRUSECO”.

 

We zijn als rijinstructeur iedere dag bezig met andere mensen. Tegelijkertijd willen we ons doel bereiken: de leerling of kandidaat echt iets leren, zodat deze veilig aan het verkeer zal deelnemen, na het succesvol afronden van jouw rijopleiding. Jij doet enorm je best om dit doel te bereiken. Want je bent daarin gedreven. Je bent immers rijinstructeur geworden, omdat je dit werk leuk vindt om te doen. En je hebt er ook heel veel plezier in!

Toch is er iets wat voor jou nog niet helemaal lekker loopt. Soms lukt het niet met een leerling, of gaat jouw dag niet zoals je had gehoopt. Of je ziet het slagingspercentage regelmatig dalen. Misschien komt dat omdat je zelf even niet lekker in jouw vel zit. Je vindt sommige leerlingen lastig of ongrijpbaar. De lol gaat er misschien een beetje voor je af… Of vind je iedere dag teveel op de vorige dag lijken en mis je de uitdaging?

Iedereen kan voor zichzelf een reden bedenken om deel te nemen aan deze NLP-rijinstructeur training van BRUSECO. Want deze training is gericht op vele aspecten uit jouw beroepsleven, maar ook uit jouw persoonlijke leven: hoe gaat het met jou? En heb je er lol in? Zou je er meer uit willen halen? Hoe doe je dat dan?
Deze NLP-training gaat over jou in relatie tot jouw (werk) omgeving. We geven je inzicht in technieken die praktisch en simpel zijn om jouw werk effectiever te laten worden. Gemakkelijker en leuker. Hoe dat kan? Dat kan met toegepaste NLP. Samen met jouw trainer en veilige groep medekandidaten brengen we je graag verder in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij staat centraal in deze training.

Deze training NLP-rijinstructeur biedt wat jij nodig hebt. Door de unieke trainingsopzet, heeft deze training direct invloed op het vergroten van jouw persoonlijke communicatie en jouw coachingsvaardigheden. Ook biedt deze training de mogelijkheid om te reflecteren, zodat je verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling. De trainer is tevens jouw begeleider.

 

Enkele reacties van onze kandidaten:

“Had ik dit maar eerder gedaan, dat zou me wel hebben geholpen in mijn werk en privéleven” (Hennie S, 60 jaar).

“Wat is het fijn om met elkaar te ontdekken waar de struikelblokken in je communicatie kunnen zitten! Door deze training heb ik meer plezier in de omgang met mijn leerlingen, maar ook in de communicatie met andere mensen in mijn omgeving. Ik kijk nu anders tegen bepaalde dingen aan!”, Ron van P. (56 jaar).

 

Wat doen we in deze training?

  • Je krijgt inzichten in die momenten dat het níet gaat zoals je zou willen en leert hoe je hier zelf invloed op hebt;
  • We geven je antwoord op de vraag waarom het de ene rijinstructeur wel lukt om zijn/haar boodschap helder over te brengen en waarom het de ander niet lukt;
  • Hoe maak je als rijinstructeur nou écht contact met de leerling?
  • Je maakt een slag van instructeur naar coach, omdat je jezelf en de ander leert begrijpen;
  • Na afloop van deze tweedaagse training kun je ervoor kiezen om de vervolgopleiding tot NLP-practitioner te volgen.

 

BRUSECO biedt de mogelijkheid om een professionele NLP-training te volgen, die meetelt voor twee dagen theoriebijscholing. Je hebt dus dubbel voordeel: je communicatieve vaardigheden worden sterk verbeterd én je volgt tegelijk de verplichte bijscholing voor rijinstructeurs.

De bijscholingsdagdelen worden genoteerd op de bijscholing “Rijinstructie en NLP” en “Leerlingherkenning en leerlingbegeleiding”.

 

Wil je meer informatie over deze training? Klik dan hier voor meer informatie of bel met BRUSECO via 088-278 7300.

 

 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Alle chauffeurs opleidingen

Kom naar onze (informatie) bijeenkomst

BRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor iedereen die interesse heeft in een van de opleidingen.
Eerst komende bijeenkomst:

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 19 juni 2024 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 17 en 31 juli 2024 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 19 februari 2024 – Masterclass Security Awareness -   Security awareness betekent: bewust zijn van veiligheid. Maar waar ben je je dan precies bewust van? En: waarom zou je je hier als directiechauffeur bewust van moeten zijn? Als directiechauffeur ben je verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de personen die je vervoert. Omdat dit vaak mensen zijn die een hoge positie bekleden is het […]