OGS+ Bevoegdheidspas behalen? Dat is nu mogelijk:

Voor iedere rijinstructeur is dit het neusje van de zalm: Rijinstructeur Optische & Geluidssignalen.

 

We hebben twee opleidingsplaatsen beschikbaar op 4 en 7 oktober aanstaande. Daarnaast doet u ook examen bij het IBKI met een voorrangsvoertuig.

Tijdens deze twee trainingsdagen wordt u opgeleid als OGS+ Rijinstructeur met de bevoegdheidspas OGS+ van het IBKI. De training wordt verzorgd door een deskundige rijinstructeur, zodat u praktisch veel ervaring opdoet. U traint ook met optische & geluidssignalen, wat uniek is in Nederland. U doet praktijkexamen bij het IBKI op dinsdag 8 oktober 2019.

 

Heeft u nog geen enkele ervaring in het rijden met OGS? Dan kunt u ook kiezen voor de driedaagse rijopleiding om zo zeker te zijn. Hiervoor wordt dan een meerprijs gerekend. Vraag ons naar de mogelijkheden. Heeft u zelf al ervaring met het OGS rijden? Dan volstaat een 2 daagse rijtraining.

 

Neem gerust contact op tijdens kantooruren met BRUSECO via 088-2787300 om de data en het aantal trainingsdagen af te stemmen.

Deze tweedaagse opleiding volstaat om uw IBKI OGS+ bevoegdheidspas te behalen. Daarna kunt u desgewenst ook de theoretische leergang volgen die dieper ingaat op het werken voor de hulpdiensten en uw coachingsvaardigheden.