29 mei – Online training Mentaal-fit voor brandweerchauffeurs

Mentaal fit blijven voor brandweerchauffeurs – open inschrijving

 

Ben jij brandweerchauffeur en baal je omdat je voorlopig geen oefenavonden en trainingen meer kunt volgen? Zou je jouw kennis van de brancherichtlijn best op willen frissen, vanuit je eigen luie stoel?
Neem dan deel aan de online Mentaal-fit training van BRUSECO! Deze training duurt een uurtje en kost jou als brandweerchauffeur helemaal niets. Laat je gratis bijpraten over de wijzigingen in de brancherichtlijn waar jij als chauffeur rekening mee moet houden. Er wordt getraind in kleine groepjes zodat er ook een mogelijkheid is om vragen te beantwoorden. Het enige dat je nodig hebt is een laptop of computer met een camera, een headset of ingebouwde speaker (als je kunt skypen kun je dus ook hieraan deelnemen).

 

Heb jij interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via info@bruseco.nl en we delen je graag in voor een van de volgende Mentaal Fit trainingen. Geef duidelijk aan voor welke Veiligheidsregio je werkzaam bent, de naam van jouw post en je telefoonnummer. Heb je nog geen training bij BRUSECO gevolgd? Stuur dan je aanmelding vanuit je werkmail zodat we kunnen controleren dat je daadwerkelijk in dienst van een veiligheidsregio bent.

 

De training vindt plaats van 16.00 – 17.00 uur.

 

De online trainingen worden alleen gegeven in de maand mei, omdat er dan geen fysieke trainingen plaats kunnen vinden. Doordat we werken met kleine groepen (4-6 personen) zijn er niet heel veel plekken beschikbaar.
Deelnemen? Vermeld in je mail naar welke data jouw voorkeur uitgaat. Wij delen je dan in.
Komen bovengenoemde datum niet gelegen? Er is een mogelijkheid om bij een andere veiligheidsregio aan te sluiten, mits hier nog plek is. Vermeld dit in jouw mail. Wij nemen dan even contact met je op.

Tot ziens!
BRUSECO