Intake als start

U wilt directiechauffeur worden?

Of bent u reeds ervaren als directiechauffeur?

 

U wilt gecertificeerd directiechauffeur worden en een voorsprong krijgen als u reageert op fulltime vacatures van directiechauffeurs? De eerste stap is de BRUSECO Monitor; een uniek assessment waarbij helder in kaart wordt gebracht welke kwaliteiten u van nature bezit en wat uw kansen zijn om de opleiding te kunnen voltooien. Dit is zeer leerzaam en leuk om te doen.

 

CCV-D of DEKRA certificering?

Iedereen met een B-rijbewijs kan in principe de CCV-D opleiding tot directiechauffeur volgen. DEKRA stelt als exameneis dat u na het volgen van de opleiding International Executive Chauffeur (IEC) een VOG verklaring en een Geneeskundige Verklaring dient te overleggen om in het internationale DEKRA register opgenomen te kunnen worden.

 

In de BRUSECO Monitor worden de accenten in de begeleiding bij iedereen persoonlijk geanalyseerd. De BRUSECO Monitor is speciaal hiervoor ontwikkeld. De uitslag van de BRUSECO Monitor bepaalt of u over de juiste kwaliteiten beschikt om de Vakopleiding Directiechauffeur CCV-D1 of de vakopleiding International Executive Chauffeur DEKRA D1 te gaan volgen. Hiermee voorkomt u dat u halverwege de DEKRA D1 opleiding of CCV-D1 opleiding zult moeten afhaken en daardoor uw opleidingsgeld voor niets hebt geïnvesteerd. Onze professionele rijinstructeurs geven u zelfinzicht in uw sterke en verbeterpunten als het om veilig, vlot en comfortabel autorijden gaat. Maar ze vertellen natuurlijk veel meer over dit prachtige vak. Zij zijn allen ervaringsdeskundigen en rijden soms zelf ook voor hoge diplomaten en VIPS.

 

Kijk hier naar een impressie van de Monitor voor de DEKRA D1 opleiding of CCV-D1 opleiding.

 

Uw sterke punten als directiechauffeur

De BRUSECO Monitor geeft uzelf en onze instructeurs inzicht in uw kwaliteiten. U krijgt tijdens de Monitor meer inzicht in uw eigen handelen, sterke punten en eventuele blokkades. En niet alleen u, ook de BRUSECO instructeur krijgt een duidelijk beeld van het niveau waarmee u aan de opleiding begint. Daardoor kan hij u veel gerichter begeleiden. Zo behaalt u gemakkelijker uw DEKRA D1, CCV-D1, CCV-D2 en mogelijk zelfs uw D3 certificaat. Dit is de basis: u ontvangt dan ook een uitgebreide analyse van diverse A4tjes vol. Daar heeft u veel aan.

 

Bent u benieuwd waar uw eigen sterke punten liggen? Wilt u opgeleid worden door de grootste opleider van directiechauffeurs in Nederland? We nodigen u van harte uit plaats te nemen in één van onze instructievoertuigen (Volvo S90) en te ontdekken of er in u een directiechauffeur schuilt!

 

Vraag vandaag nog informatie aan over de CCV-D opleiding directiechauffeur of de internationale opleiding DEKRA D1 en schrijf u in voor de Bruseco Monitor.

 

 

Waarom gaat u de opleiding bij BRUSECO volgen?

Deze vraag staat bij BRUSECO centraal. Want een opleiding volgen kunt u uiteraard bij diverse opleiders. Bent u nieuw in dit vakgebied? Dan is het ook belangrijk dat u een entree naar de arbeidsmarkt heeft. Want u kunt straks een trotse bezitter zijn van het CCV-D1 of DEKRA certificaat, maar de vraag is dan vervolgens: wie weet dit?

 

BRUSECO heeft een unieke plek in Nederland. Zij maakt uit van een organisatie die sinds 1990 marktleider is in het werven, selecteren en detacheren van directiechauffeurs. Dat is de zusteronderneming Brussaard Chauffeursdiensten.

 

Daarnaast is BRUSECO exclusieve partner van het grootste platform voor vraag en aanbod van vacatures voor directie- en prove-chauffeurs: CHAUFFEUR.nl. U zult zien dat vacatures die op dit bekende platform staan vermeld, expliciet vragen naar DEKRA of CCV D gecertificeerde directiechauffeurs. Houd u daarmee ook rekening als u voor een opleider kiest? BRUSECO brengt u verder. Zij is verbonden met meer dan 4.500 opdrachtgevers in Nederland. Zo kunt u ook uw toekomstige vacature via BRUSECO scoren, mits de opdrachtgever u selecteert en u in de juiste regio woont.

 

Meer weten? Kom naar onze informatiebijeenkomst!
Kijk in de agenda op deze website wanneer de eerstvolgende bijeenkomst staat gepland. Wees hartelijk welkom!

 

Bent u een ervaren directiechauffeur?

Als u een ervaren directiechauffeur bent, dan heeft u hele andere redenen om bij BRUSECO de opleiding te volgen. U wilt, zo denken wij, opgeleid worden door professionals en ervaringsdeskundigen. Wist u dat onze zusterorganisatie Brussaard Directiechauffeurs meer dan 10.000 directiechauffeursdiensten per jaar rijdt? Die ervaring telt! Want onze instructeurs lopen regelmatig werkstage als directiechauffeurs op hoog niveau. Die kennis en ervaring wordt met u gedeeld. Bent u ZZP-directiechauffeur? Dan kunt u zich, na de opleiding, ook prima aansluiten bij het netwerk van BRUSECO, in samenwerking met Brussaard Directiechauffeurs en het platform voor chauffeurs: CHAUFFEUR.NL.

Dat is de meerwaarde van BRUSECO.

Wees hartelijk welkom!

 

Voor vragen kunt u bellen met ons team via 088- 278 7300.