Opleiding directiechauffeur volgen

Start met de Monitor:

 

 

 

 

Maak een goede start en ken jouw tips en tops

Je wilt gecertificeerd directiechauffeur worden en een voorsprong krijgen in jouw vakgebied. 

De eerste stap is de BRUSECO Monitor; een uniek assessment waarbij helder in kaart wordt gebracht welke kwaliteiten u van nature bezit en wat uw kansen zijn om de opleiding te kunnen voltooien. Dit is zeer leerzaam en leuk om te doen.

De BRUSECO Monitor duurt drie uren, waarbij je 1:1 met onze rijdocent alle onderdelen van de opleiding verkend tijdens een leuke en interessante rit in onze BMW 745 E High Executive. Hier begint al het plezier in jouw nieuwe vakgebied. Deze toplimousine staat voor jou klaar bij ons aan de Zonnebaan 45 in Utrecht. 

 

CCV-D certificering

Iedereen met een B-rijbewijs kan in principe de basisopleiding CCV-D opleiding tot directiechauffeur volgen. Pas daarna kan je worden toegelaten tot de DEKRA opleiding International Executive Chauffeur (IEC) voor een internationale rijervaring. 

DEKRA stelt als exameneis dat u eerst het CCV D dient te behalen. 

In de BRUSECO Monitor worden de accenten in de begeleiding bij iedereen persoonlijk geanalyseerd. De BRUSECO Monitor is speciaal hiervoor ontwikkeld, zodat u een passend studie en loopbaanadvies ontvangt. 

De uitslag van de BRUSECO Monitor bepaalt of u over de juiste kwaliteiten beschikt om de Vakopleiding Directiechauffeur CCV-D1 te gaan volgen. We brengen ook uw ambities in kaart. misschien wilt u ook het CCV D2 certificaat behalen of kiest u voor het DEKRA IEC certificaat? Dit kunt uzelf bepalen bij BRUSECO. 

Onze professionele rijinstructeurs geven u zelfinzicht in uw sterke en verbeterpunten als het om veilig, vlot en comfortabel autorijden gaat. Maar ze vertellen natuurlijk veel meer over dit prachtige vak. U ontvangt een uitgebreide rapportage van uw kwaliteiten als directiechauffeur.

Onze rijdocenten zijn allen ervaringsdeskundigen en rijden soms zelf ook voor hoge diplomaten en VIPS.

Kijk hier naar een impressie van de Monitor voor de DEKRA D1 opleiding of CCV-D1 opleiding.

 

Uw sterke punten als directiechauffeur in beeld

 

 

 

 

 

 

De BRUSECO Monitor geeft uzelf en onze instructeurs inzicht in uw kwaliteiten. U krijgt tijdens de Monitor meer inzicht in uw eigen handelen, sterke punten en eventuele blokkades.

En niet alleen u, ook de BRUSECO instructeur krijgt een duidelijk beeld van het niveau waarmee u aan de opleiding begint. Daardoor kan hij u veel gerichter begeleiden.

Zo behaalt u gemakkelijker uw DEKRA D1, CCV-D1, CCV-D2 en mogelijk zelfs uw D3 certificaat. Dit is de basis: u ontvangt dan ook een uitgebreide analyse van diverse A4tjes vol. Daar heeft u veel aan.

Bent u benieuwd waar uw eigen sterke punten liggen? Wilt u opgeleid worden door de grootste opleider van directiechauffeurs in Nederland?

We nodigen u van harte uit plaats te nemen in één van onze instructievoertuigen en te ontdekken of er in u een directiechauffeur schuilt!

Vraag vandaag nog informatie aan over de CCV-D opleiding directiechauffeur en schrijf u in voor de Bruseco Monitor.

 

 

Waarom gaat u de opleiding bij BRUSECO volgen?

Deze vraag staat bij BRUSECO centraal. Want een opleiding volgen kunt u uiteraard bij diverse opleiders. Bent u nieuw in dit vakgebied?

Dan is het ook belangrijk dat u een entree naar de arbeidsmarkt heeft. Want u kunt straks een trotse bezitter zijn van het CCV-D1 of DEKRA certificaat, maar de vraag is dan vervolgens: wie weet dit?

BRUSECO heeft een unieke plek in Nederland. Zij maakt deel uit van de ChauffeurPRO Dienstengroep. Deze organisatie is sinds 1990 marktleider is in het werven, selecteren en detacheren van directiechauffeurs in Nederland en Duitsland.

Dat is de zusteronderneming Brussaard Chauffeursdiensten. Hier kunt u ook werkervaring opdoen nadat u de vakopleiding CCV D met succes heeft doorlopen. 

Daarnaast is BRUSECO exclusieve partner van het grootste platform voor vraag en aanbod van vacatures voor directie- en privé-chauffeurs: Chauffeur.nl.

U zult zien dat vacatures die op dit bekende platform staan vermeld, expliciet vragen naar DEKRA of CCV D gecertificeerde directiechauffeurs.

 

Meer weten? Kom naar onze informatiebijeenkomst!
Kijk in de agenda op deze website wanneer de eerstvolgende bijeenkomst staat gepland. Wees hartelijk welkom!

Voor vragen kunt u bellen met ons team via: 088- 278 7300.

U bent hartelijk welkom! 

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 24 mei 2023 – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 7 juni en 21 juni 2023 – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • 20 februari – Masterclass autotechniek en veiligheid ADAS++ (ook WRM 54) - De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Het is bijna niet meer bij te houden. Ben jij als chauffeur of rijinstructeur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? BRUSECO praat je graag bij! Hybride rijden, volledig elektrisch , adaptive cruise control, de rijstrook-assistent, ABS, ESP, TPMS, BLIS….. als rijinstructeur, maar ook […]
  • 01 mei – Incidentmanagement voor (directie)chauffeurs -   Speciaal voor directiechauffeurs, taxi- en buschauffeurs heeft BRUSECO een unieke Masterclass Incidentmanagement ontwikkeld. In deze training krijgt u veel waardevolle tips en trucs om een ongeval vooraf te herkennen en te voorkomen. Statistisch is namelijk vastgesteld dat een ongeluk vaak een opsomming is van gebeurtenissen. En vaak kunnen we die vooraf inschatten.   Als […]