Opleidingen

DEKRA D1 International Executive Chauffeur (IEC)

Erkend door certificeringsintituut DEKRA

De wereld van een directiechauffeur houdt niet op bij de grens. Ook in het buitenland dient u uw weg te kennen en op de hoogte te zijn van verkeersregels en gebruiken.
Met de opleiding International Executive Chauffeur kiest u voor een brede opleiding die verder gaat dan het CCV-D programma.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


Vakopleiding directiechauffeur CCV-D1

Praktisch, nuttig en direct toepasbaar

Tijdens de CCV-D1 opleiding traint u zowel op de openbare weg als op een besloten oefencircuit. Naast de rijvaardigheid wordt er uitgebreid aandacht besteed aan aspecten als voertuigbeheersing, topografische kennis en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. Deze onderdelen komen ook aan de orde in Excellent.Me, het online leersysteem van BRUSECO. U oefent thuis, op de momenten dat het u uitkomt, de theorie voor het CCV-D1 examen, waar en wanneer u maar wilt.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


 

CCV- D2 gecertificeerd directiechauffeur

Veiligheid van de VIP centraal

Deze opleiding is bestemd voor CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeurs die, vanwege veiligheidsrisico’s en in het belang van hun cliënt en/of opdrachtgever, zich genoodzaakt zien hun eerder verworven competenties uit te breiden cq te verdiepen. Preventieve observatie is hierbij een belangrijk specialisme, maar bij BRUSECO gaat dit verder. Lees meer en bereidt u al automatisch voor op het D3 VeiligheidsChauffeur certificaat. Uniek in Nederland en Europa.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


 

 Training op maat voor directiechauffeurs

Maatwerk voor zeer ervaren directiechauffeurs

Chauffeurs die werkzaam zijn bij overheden of voor opdrachtgevers die een hogere graad van beveiliging eisen worden opgeleid door BRUSECO. Dit kan via de VIP Guard opleidingen, maar ook geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Iedere opleiding heeft andere accenten omdat ook niet iedere chauffeur en iedere opdrachtgever hetzelfde is. Deze training vergt veel voorbereiding, omdat wensen en werksituaties eerst goed in kaart moeten worden gebracht.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


 

Vakopleiding TaxiPlus

Professionele chauffeurs zijn het visitekaartje van uw bedrijf

De TaxiPlus opleiding biedt taxi- en limousinechauffeurs de mogelijkheid om te werken aan een optimale (non) verbale communicatie, waardoor de klanttevredenheid direct toeneemt. Persoonlijke presentatie, passie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke onderdelen van deze masterclassDeze opleiding wordt in opdracht van taxibedrijven gegeven en bestaat uit een masterclass (op locatie) en een rijstijlanalyse van iedere deelnemer.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


 

Herhalingsdagen Rijvaardigheid

Uitbreiden van uw kennis en vaardigheden

Van een gecertificeerde directiechauffeur mag verwacht worden dat hij een echte professional is op zijn vakgebied. BRUSECO biedt u de mogelijkheid te kiezen uit herhalingsdagen theorie en herhalingsdagen waarbij uw rijvaardigheid verder wordt aangescherpt. willen werken. We stemmen de praktijkdagen geheel af op de kwaliteit en behoefte van de directiechauffeur zelf. Daar voegen we altijd weer een facet aan toe, waardoor de lat iedere keer iets hoger komt te liggen. Persoonlijke presentatie, communicatieve vaardigheden en een comfortabele rijstijl zijn specifieke aandachtspunten van deze trainingsdag.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


 

Masterclasses als specialisatie

Herhalingsdagen theorie voor het behoud van uw CCV-D en DEKRA certificaat

Naast het comfortabel en veilig kunnen rijden wordt er van een professionele directiechauffeur ook verwacht dat hij zijn kennis up to date houdt. BRUSECO biedt u de mogelijkheid uw kennis te verbreden. Zo bieden we de masterclass Autovisie voor (directie)chauffeurs aan waarbij de nieuwste autotechnieken en ontwikkelingen in de branche aan de orde komen. De masterclass Incidentmanagement leert u alles over uw rechten en plichten wanneer u betrokken raakt (ook als toeschouwer) bij een verkeersongeval.
Onze nieuwste masterclasses staan in het teken van internetveiligheid: Security Awareness I en II. Een aanrader voor iedereen die veel met computer en smartphone werkt!
Via de agenda op deze website wordt u op de hoogte gehouden van de startdata.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


 

Training on demand

Maatwerk training, geheel afgestemd op uw wensen

Iedere chauffeur die zijn vaardigheden wil verbeteren kan bij BRUSECO terecht, ook als u niet in het bezit van een CCV-D of DEKRA certificaat bent. BRUSECO biedt bedrijven de mogelijkheid hun chauffeurs een of meerdere dagen te trainen om de puntjes op de ´i´ te zetten of vaardigheden bij te schaven.

 

Meer informatie Aanmelden

 

 


Vakopleiding Chauffeur uitvaartvervoer

slideshow_fotobegrafenis

Bijdragen aan een waardig afscheid

Een Chauffeur Uitvaartvervoer komt heel dichtbij de mensen. Hij weet precies wanneer hij een stapje terug moet zetten. hij is er voor de nabestaanden die een bijzondere en droevige periode doormaken. Hij is in feite onzichtbaar zichtbaar. Een chauffeur uitvaartvervoer kan observeren en er op het juiste moment voor de nabestaanden zijn. Hij maakt het proces voor de nabestaanden iets dragelijker, door zijn werk met respect te doen. Chauffeur Uitvaartvervoer is dankbaar werk, omdat hij (of zij)  vanuit de rol als chauffeur rust kan brengen en dienstbaar kan zijn.
Deze opleiding verzorgt BRUSECO speciaal voor bedrijven die actief zijn binnen de uitvaartbranche.

 

Meer informatie

BRUSECO marktleider opleidingen voor directiechauffeurs

Een opleiding is gegarandeerd

 

  • Nummer 1 in het vakgebied, op internationaal niveau
  • Vakbekwaam
  • Onafhankelijk gecertificeerd (deskundig toezicht)
  • College van deskundigen dat toeziet op de kwaliteit
  • Businessclub voor opgeleide directiechauffeurs
  • Unieke connectie met de arbeidsmarkt
  • Eigen online leeromgeving via Excellent.Me
  • Optimale aandacht en begeleiding: BRUSECO traint met twee kandidaten op één instructeur
  • Praktische opleiding, afgestemd op werkveld
  • Aandacht voor omgang met opdrachtgevers en hun veiligheid

 

Opleidingen in beeld

Bekijk onze opleidingen en trainingen