Partners

BRUSECO werkt nauw samen met onderstaande bedrijven:

 

 

logo-chauffeur-nlChauffeur.nl. Dit platform voor chauffeurs biedt zelfstandige ondernemers in het personen- en goederenvervoer de mogelijkheid hun kennis en ervaring landelijk onder de aandacht te brengen. Kijk voor meer informatie op www.chauffeur.nl

 

 

 

logo-brussaarddcBrussaard.nl en Brussaard.be Al meer dan 26 jaar levert Brussaard directiechauffeurs aan de zakelijke markt. Directeuren, leden van Raden van bestuur, consultants en overheidsinstanties laten zich graag rijden door BRUSECO opgeleide directiechauffeurs. Alle vacatures van Brussaard worden via BRUSECO vervuld.

 

De afdeling Vervoersregie.nl verzorgt de coördinatie van het vervoer rondom evenementen: Voor de afdeling TrafficGuard.nl leiden we landelijk bevoegde verkeersregelaars op.

 

 

 

excellent-meExcellent.Me. Dit opleidingsportal is vooral bekend om haar online leeromgeving voor de vakopleidingen voor directiechauffeurs (CCV-D en IEC). Meerdere opleidingsinstituten maken gebruik van de mogelijkheid hun trainingen te ondersteunen via een theoretisch deel via Excellent.Me.