Rijinstructeur nodig

Het kan voorkomen dat je plotseling zonder rijinstructeur zit. Misschien kan ook die ene collega niet. Het lesvoertuig staat dan stil en de voortgang van opleiding van de kandidaten stokt. Dat kan flink veel omzetderving opleveren. Of deadlines worden niet gehaald. Dan kunnen wij misschien voor jou als Veiligheidsregio of rijschool meer betekenen.

 

BRUSECO biedt gespecialiseerde rijinstructeurs aan die op projectbasis inzetbaar zijn. Deze rijinstructeurs zijn thuis in de verhoogde rijvaardigheid op diverse terreinen. BRUSECO-rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in het rijonderricht geven in personenauto’s (ook automaat of elektrisch) C- voertuigen en voorrangsvoertuigen, zoals voor de brandweer, ambulance of huisartsenposten. Maar ook het geven van baantrainingen, motor rijonderricht en het rijden met optische en geluidssignalen zijn specialisaties.

Het begeleiden van leerlingen met ADHD of angststoornissen behoort ook tot de mogelijkheden. Daarvoor hebben wij ook gespecialiseerde rijinstructeurs.

 

Ben je voor een bepaalde periode op zoek naar een B- of C-instructeur, dan bieden wij de mogelijkheid deze via BRUSECO beschikbaar te stellen. Wij zorgen voor continuïteit en dat de instructeur actueel is bijgeschoold. Onze focus ligt op zijn of haar vakbekwaamheid. Daarover hoef je je geen zorgen te maken.

 

  • Rijinstructeurs op projectbasis beschikbaar,
  • Alle rijbewijzen en specialisaties beschikbaar,
  • Vakbekwaam en kundig,
  • Actueel opgeleid.

 

Bel met 088-278 7300 of mail jouw vraag naar info@bruseco.nl voor meer informatie.

 

  • BRUSECO verzorgt ook de bijscholing ´Rijdocent blijven´ voor WRM-gecertificeerde rijinstructeurs.
  • BRUSECO verzorgt ook het ´Rijdocent worden´ lesprogramma voor nieuwe rijinstructeurs (WRM B)

Vrijblijvend informatiepakket

Meer weten over de inhoud en kosten?

Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket aan. Met daarin een overzicht van alle opleidingen, werkwijze en een overzicht van de prijzen van alle opleidingen.

Vraag deze kosteloos en vrijblijvend aan.

BRUSECO staat voor kwaliteit

BRUSECO is

  Geaccrediteerd als opleider door DEKRA
  Erkend beroepsopleider door het CRKBO
  Erkend opleider door het CCV (onderdeel van het CBR)
  Erkend opleider IBKI (OGS+ en WRM rijinstructeur).
  Lid van Beroepsregeling.nl
  Ruim 30 jaar praktijkervaring.
  Ervaren en professionele rijdocenten in vaste dienst.

Bedrijven die zijn aangesloten bij beroepsregeling.nl moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en regelgeving. Daar profiteert u van mee.

Heeft u bijvoorbeeld een klacht en komt u er met BRUSECO niet uit, dan kunt u een beroep doen op de AN-i geschillencommissie. Daarmee is onze kwaliteit extra gewaarborgd

Over Bruseco

 

Actueel

Laatste video's

Agenda

  • 23 november – Online informatiebijeenkomst over de Vakopleiding directiechauffeur - Wat zijn mijn loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Wat ga ik verdienen? Hoe ziet het werk eruit als ik eenmaal gecertificeerd directiechauffeur ben geworden? Wat kan BRUSECO voor mij betekenen nadat ik de opleiding heb gevolgd? Deze en nog veel andere vragen worden tijdens deze bijeenkomst uiteengezet door de oprichter van […]
  • 07 december en 21 december – Online informatiebijeenkomsten opleiding directiechauffeur - Komt de eerste datum van de informatiebijeenkomst niet uit of is deze al volgeboekt? Geen nood, want BRUSECO organiseert meerdere keren per maand een informatiebijeenkomst voor mensen die meer willen weten over de opleiding directiechauffeur. Wat zijn uw loopbaanmogelijkheden als directiechauffeur? Aan welke voorwaarden moet u voldoen? Hoe ziet het werk eruit als u eenmaal […]
  • Een ongeval voorkomen…. hoe doe jij dat? - Een ongeval voorkomen…dat is eigenlijk waar wij als directiechauffeur iedere dag mee bezig zijn. Omdat een ongeval veel gevolgen heeft voor alle betrokkenen. Daarom heeft BRUSECO een unieke masterclass ontwikkeld, waarbij jouw eigen risicoprofiel leidend wordt in jouw risico bewustzijn! Het is een theoretische Masterclass, waarbij je vooraf online een vragenlijst invult. Zo krijg je inzicht in […]