Rijinstructeur nodig

Het kan voorkomen dat je plotseling zonder rijinstructeur zit. Misschien kan ook die ene collega niet. Het lesvoertuig staat dan stil en de voortgang van opleiding van de kandidaten stokt. Dat kan flink veel omzetderving opleveren. Of deadlines worden niet gehaald. Dan kunnen wij misschien voor jou als Veiligheidsregio of rijschool meer betekenen.

 

BRUSECO biedt gespecialiseerde rijinstructeurs aan die op projectbasis inzetbaar zijn. Deze rijinstructeurs zijn thuis in de verhoogde rijvaardigheid op diverse terreinen. BRUSECO-rijinstructeurs zijn gespecialiseerd in het rijonderricht geven in personenauto’s (ook automaat of elektrisch) C- voertuigen en voorrangsvoertuigen, zoals voor de brandweer, ambulance of huisartsenposten. Maar ook het geven van baantrainingen, motor rijonderricht en het rijden met optische en geluidssignalen zijn specialisaties.

Het begeleiden van leerlingen met ADHD of angststoornissen behoort ook tot de mogelijkheden. Daarvoor hebben wij ook gespecialiseerde rijinstructeurs.

 

Ben je voor een bepaalde periode op zoek naar een B- of C-instructeur, dan bieden wij de mogelijkheid deze via BRUSECO beschikbaar te stellen. Wij zorgen voor continuïteit en dat de instructeur actueel is bijgeschoold. Onze focus ligt op zijn of haar vakbekwaamheid. Daarover hoef je je geen zorgen te maken.

 

  • Rijinstructeurs op projectbasis beschikbaar,
  • Alle rijbewijzen en specialisaties beschikbaar,
  • Vakbekwaam en kundig,
  • Actueel opgeleid.

 

Bel met 088-278 7300 of mail jouw vraag naar info@bruseco.nl voor meer informatie.

 

  • BRUSECO verzorgt ook de bijscholing ´Rijdocent blijven´ voor WRM-gecertificeerde rijinstructeurs.
  • BRUSECO verzorgt ook het ´Rijdocent worden´ lesprogramma voor nieuwe rijinstructeurs (WRM B)