Safe Drive Coaching

Professionele mobiliteit, daar staat BRUSECO sinds 2001 voor. Daarom is, in nauwe samenwerking met wetenschappelijke instituten, onderzoekers en deskundigen, het Safe Drive Coaching (SDC) programma ontwikkeld. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor bedrijven, instellingen en overheidsdiensten.

 

Onze voertuigen veranderen sterk. De ontwikkelingen stapelen zich op; energiezuinige brandstoffen, nieuwe systemen en technische hulpmiddelen maken het autorijden aangenamer, efficiënter en veiliger. Deze ontwikkelingen vragen om een andere rijstijl van de automobilist. De opleidingen voor veilig autorijden zijn getoetst en herschreven. Dit heeft geresulteerd in het Safe Drive Coaching programma. Deze nieuwe methode is speciaal gericht op medewerkers die veel onderweg zijn met de auto, zoals adviseurs en buitendienst medewerkers. Het Safe Drive Coaching programma helpt hen om veilig onderweg te zijn, ongelukken of schade te voorkomen en weer veilig thuis aan te komen.

 

Efficiënt en effectief

Een groot deel van de automobilisten gebruikt de nieuwe systemen verkeerd of niet optimaal. Dat is jammer. Daar willen we verandering in brengen. Door ons wetenschappelijk onderbouwde opleidingsprogramma, zijn we in staat om het aantal ongevallen terug te dringen en het aantal schades sterk te reduceren. Dit biedt uw organisatie direct een groot kostenvoordeel en meer continuïteit van uw buitendienstmedewerkers.

 

 

Hybride, elektrisch, waterstof; ze vragen om een andere rijstijl, waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van iedere brandstofcel. Zo voorkomt u onnodig tijdverlies, doordat er minder vaak moet worden opgeladen (of getankt). Dit is een bijkomend voordeel van ons Safe Drive Coaching programma: directe besparing realiseren.

 

Daarnaast zijn de middelen om te communiceren sterk veranderd. We hebben allemaal de mogelijkheid om permanent in verbinding te staan met onze backoffice, klanten en collega’s. De vraag is op welke wijze dit veilig kan gebeuren. Hierbij speelt bewustwording een belangrijke rol.

 

Het Safe Drive Coaching Programma van BRUSECO leert buschauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, touringcarchauffeurs, buitendienstmedewerkers, adviseurs en andere medewerkers die veel onderweg zijn, veilig, schoon en bewust gebruik te maken van alle noviteiten die beschikbaar zijn door de huidige autofabrikanten. Van brandstofcel tot mobieltje.

 

Juridische verantwoordelijkheid

De bestuurder is juridisch verantwoordelijk voor het besturen van de auto en de gevolgen die voortvloeien uit een ongeval. Tegelijkertijd wordt gekeken naar de werkgever die het voertuig beschikbaar stelt: is uw medewerker voldoende geïnformeerd en op de hoogte van alle technische hulpmiddelen?

 

Duurzaam

Door deel te nemen aan het Safe Drive Coaching programma, kunt u tussen de 3-15% op uw brandstofkosten besparen, of meer kilometers uit de accu halen. Dit scheelt onnodige laadmomenten.

 

Door deel te nemen aan het Safe Drive Coaching programma van BRUSECO heeft u als werkgever uw zorgplicht vervuld én u bespaart nog eens dubbel:

 

  1. Minder schade en uitval,
  2. Meer effect uit de brandstof of energie
  3. Minder CO2 of Stikstof-uitstoot.

 

Wij lichten dit graag toe in een nader kennismakingsgesprek.

 

Wereldwijd programma

Heeft u interesse om dit programma wereldwijd voor uw organisatie te laten verzorgen? Dat is ook mogelijk. Doordat we dit programma in alle Europese landen en ook wereldwijd actief aanbieden, kunt u zowel op nationaal als internationaal niveau profiteren van onze Safe Drive Coaching programma’s.

 

Met het Safe Drive Coaching programma zijn uw buitendienstmedewerkers en adviseurs veilig, efficiënt en duurzaam onderweg.

 

Neem contact op met Esther Bloemendaal via 088-278 7302 of via info@bruseco.nl voor het maken van een afspraak met Paul Brussaard om nader kennis te maken.